Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bugün oldum.canim beş saattir de baya sancı çekiyorum kimyasalda baya farklıymış inşallah bir dsha yaşamam
Darisi bana insallah bi an once tekrar baslayayim bu defa asla erken gebelik testi yapmicam evde umutlaniyorum sonrasi husran gunum gelince yapicam yaptirdigim hafta izin alip yatacam ve siki bir beslenme duzenine geciyorum sadece sebze ve meyveyle beslenip vucudu guclendirecem tabi hayit tohumu cayi falan icecem bu arada bide boylr deneyim bu son cunku

İnşallah ya resmen vücudum.rahatladi regl gelince. Bende testi dedikleri gün yapcam artık. Evet bende bugün kuru erik kayısı incir falan aldım,eşime.keciboynuzu beslenmeme çok daha iyi dikkat edeceğim , bnde aşılama.sonrasi izin aliyim.diyorum iki gün yatcam. Allah'ım inşallah nasip etsin ya kuzum bütün isteyenlere hepimize

aşılama sonrası ne kadar dinlendiniz kızlar? bugün 2. günüm benimde. yatıyorum, çok bir iş yapmamaya çalışıyorum
aşırı bir gaz sancısı oldu bu akşam. herhalde ovitrelle etkisi.

aşılama sonrası ne kadar dinlendiniz kızlar? bugün 2. günüm benimde. yatıyorum, çok bir iş yapmamaya çalışıyorum
aşırı bir gaz sancısı oldu bu akşam. herhalde ovitrelle etkisi.
Evet gaz çok fena oluyor bende iki gün dinlemiştim sonrasında da yormadim kendimi

günaydın kızlar, sabah test yaptım negatif gölge çizgi bile yok, biliyorum zaten olmadığını hissediyorum ve adet için gün saydığımın farkındayım, çok üzüldüm çok, buna fazlası ile inanmıştım olacak diye

gunaydın canım, o uzuntunun ne oldugunu cok ıyı bılıyorum belkı ıdrara mı gecmedı acaba kan mı versen?

Benimde 9.günüm dünden beri adet sancısı çekiyorum çok moralim bozuldu adet olcam sandım lavaboya gidip kontrol ediyorum kendimi ama sadece akıntı geliyo inşaAllah bu ağrılar tutunmaya işarettir
Ya benim daha 6.günüm dünden beri benimde adet ağrım var çok erken başladı umudum zaten yoktu iyice azaldı yarın test yapın bence varsa hafifte olsa çıkabilir..

Benimde 9.günüm dünden beri adet sancısı çekiyorum çok moralim bozuldu adet olcam sandım lavaboya gidip kontrol ediyorum kendimi ama sadece akıntı geliyo inşaAllah bu ağrılar tutunmaya işarettir
Pardon yazıyı bugün yazdınız sanmıştım sonucunuz ne oldu test yada kan verdinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…