Korunmalisin canim cunku verdikleri madde radyasyonlu saniyorum onun icin ne olur ne olmazHaninlar rahim filmi cektrdikten snra korundunuzmu doktorum korun dedi bazialrida aksini diyor aklm karsti
Darisi bana insallah bi an once tekrar baslayayim bu defa asla erken gebelik testi yapmicam evde umutlaniyorum sonrasi husran gunum gelince yapicam yaptirdigim hafta izin alip yatacam ve siki bir beslenme duzenine geciyorum sadece sebze ve meyveyle beslenip vucudu guclendirecem tabi hayit tohumu cayi falan icecem bu arada bide boylr deneyim bu son cunkuBende bugün oldum.canim beş saattir de baya sancı çekiyorumkimyasalda baya farklıymış inşallah bir dsha yaşamam
İnşallah ya resmen vücudum.rahatladi regl gelince. Bende testi dedikleri gün yapcam artık. Evet bende bugün kuru erik kayısı incir falan aldım,eşime.keciboynuzu beslenmeme çok daha iyi dikkat edeceğim , bnde aşılama.sonrasi izin aliyim.diyorum iki gün yatcam. Allah'ım inşallah nasip etsin ya kuzum bütün isteyenlere hepimizeDarisi bana insallah bi an once tekrar baslayayim bu defa asla erken gebelik testi yapmicam evde umutlaniyorum sonrasi husran gunum gelince yapicam yaptirdigim hafta izin alip yatacam ve siki bir beslenme duzenine geciyorum sadece sebze ve meyveyle beslenip vucudu guclendirecem tabi hayit tohumu cayi falan icecem bu arada bide boylr deneyim bu son cunku
Evet gaz çok fena oluyor bende iki gün dinlemiştim sonrasında da yormadim kendimiaşılama sonrası ne kadar dinlendiniz kızlar? bugün 2. günüm benimde. yatıyorum, çok bir iş yapmamaya çalışıyorum
aşırı bir gaz sancısı oldu bu akşam. herhalde ovitrelle etkisi.
Doktor muayenesi felan hepsi içinde dimi. Bende bi bakım hem daha yakın bana orasıAşılama fiyati 3070₺. Başka bir ücret vermiyorum
gunaydın canım, o uzuntunun ne oldugunu cok ıyı bılıyorum belkı ıdrara mı gecmedı acaba kan mı versen?günaydın kızlar, sabah test yaptım negatifgölge çizgi bile yok, biliyorum zaten olmadığını hissediyorum ve adet için gün saydığımın farkındayım, çok üzüldüm çok, buna fazlası ile inanmıştım olacak diye
canım asılama paket seklınde ona verdım sadece ucret muayene ucretı almadılar ekstradanDoktor muayenesi felan hepsi içinde dimi. Bende bi bakım hem daha yakın bana orası
Adet sancısı çekiyorum ama yok kesingunaydın canım, o uzuntunun ne oldugunu cok ıyı bılıyorum belkı ıdrara mı gecmedı acaba kan mı versen?
Adet sancısı çekiyorum ama yok kesin
Canım bu adet sancısı derken karında bi gerginlik ve burulma tarzı ağrı oluyor senin öylemi olmuştu?Benimde 7gunden sonra adet sancım vardı kuzum döllenmiş yumurtada demekki sancı yapıyor olumsuz düşünme.insallah bebişin ağrısıdır
Ya benim daha 6.günüm dünden beri benimde adet ağrım var çok erken başladı umudum zaten yoktu iyice azaldı yarın test yapın bence varsa hafifte olsa çıkabilir..Benimde 9.günüm dünden beri adet sancısı çekiyorum çok moralim bozuldu adet olcam sandım lavaboya gidip kontrol ediyorum kendimi ama sadece akıntı geliyo inşaAllah bu ağrılar tutunmaya işarettir
Pardon yazıyı bugün yazdınız sanmıştım sonucunuz ne oldu test yada kan verdinizmi?Benimde 9.günüm dünden beri adet sancısı çekiyorum çok moralim bozuldu adet olcam sandım lavaboya gidip kontrol ediyorum kendimi ama sadece akıntı geliyo inşaAllah bu ağrılar tutunmaya işarettir
evet ben adet sancısı sanmıstım ıkı uc gun surdu snra gectıCanım bu adet sancısı derken karında bi gerginlik ve burulma tarzı ağrı oluyor senin öylemi olmuştu?
benımde 6,7,8 gunler agrım oldu umudunu kaybetme canım belkı yerleşme agrısıdırYa benim daha 6.günüm dünden beri benimde adet ağrım var çok erken başladı umudum zaten yoktu iyice azaldı yarın test yapın bence varsa hafifte olsa çıkabilir..
Adetine yakın ağrın olmuşmuydu peki canımevet ben adet sancısı sanmıstım ıkı uc gun surdu snra gectı
Umarım öyledir canım progestan falan kullanmışmıydın oda yapabilir diye düşünüyorum kullanıyorumdabenımde 6,7,8 gunler agrım oldu umudunu kaybetme canım belkı yerleşme agrısıdır
çok agrım olmadı , yanı normal sekıldeAdetine yakın ağrın olmuşmuydu peki canım
lutınus kullanmıstım evet onlarda agrı yapabılır. akıntı fazlalıgı falanUmarım öyledir canım progestan falan kullanmışmıydın oda yapabilir diye düşünüyorum kullanıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?