Gonalf 37.5 ilaç kullandım canim 1 yumurtam gelişmiştiEvet evet kuzum herşeyde bir hayır vardır karartmayalim kalbimiziRabbim inşallah bu sefer pozitif görmeyi nasip etsin ne kullanmıştın ilaç
Bende bugun regli oldum bayağı ağrılı geçiyor ikinciyi Nisan mayıs gibi deneyeceğim hayırlısı olsun inşallahınsallaaahhh bu sefer olur canım, Allah yardımcınız olsun.
bende sımdı regl oldum ıkıncı ıcın esımle konsuyoruz benımde içimde hiç heves kalmadı ne yalan söyleyeyim ilk yaptırdıgımda çok heyecanlıydım eme umut hep var , hayırlısı olsun hakkımızda inşallaaah
Belirtileriniz neler acaba bnm şu an çok fazla şeffaf akıntım ve çok az göğüs ucumda hassasiyet var siz hangi belirtileri yaşadınız?Çok teşekkür ederim ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun bu arada çok sevindim sağ salim kucağınıza alın
benim ilk zamanlarda göğüs ağrısı vardı, ama şimdi bügün nerde ise hiç ağrı mağrı kalmadıBenim ilk başlarda karin agrım sağda solda sürekli agiriyordu sarı akintim vardı göğsüm kopacakmış gibi hala da öyle bode az ayakta durduğunda karnım ve belim agiriyor. Bu kadar
Test yapabilirsiniz bence bende ovülasyon testi vardı önce onu yaptım orda iğne etkisinin kalmadığını gördüm sonra erken gebelik testi yaptım. Çoook silik bi çizgiydi hatta eşim yok dedi ama ben hissetmiştim aynı gün kan testi verdimyarın aşılamamın 12. günü benim canım :)
göğüs felan ağrısı hassasiyeti felan kalmadı ,belim yanıyor sürekli sadece, yarın belki yapayım evde var bir tane gebelik testiTest yapabilirsiniz bence bende ovülasyon testi vardı önce onu yaptım orda iğne etkisinin kalmadığını gördüm sonra erken gebelik testi yaptım. Çoook silik bi çizgiydi hatta eşim yok dedi ama ben hissetmiştim aynı gün kan testi verdim
Hadi hayırlısı inşallah bu ay tutsunGonalf 37.5 ilaç kullandım canim 1 yumurtam gelişmişti
inşallah canım benim inşallahBenim şuan ayakta kalınca belim agiriyor karin ağrısı kesildi bende bence sen yarın erken gebelik testi yap ve bize at inşallah vardır canım benim
Benim de 8.gün.siz nezaman test yapmayı düşünüyorsunuz ?BEnim de aşılama sonrası 8. Günüm zorla belirti bulmaya çalışıyorum ama hiçbir şey yokhamile kalanlarda gördüğüm kadarıyla değişik bir kasık ağrısı oluyo ama bende hiç yok
Bir yanım adet gününü bekle bir de kan verip ona üzülme diyo ama yine diğer yanım ağır basacak perş kesin giderim hastaneyeBenim de 8.gün.siz nezaman test yapmayı düşünüyorsunuz ?
Grupta genelde 12.gün kan vermişler çıkmış ama ortalama değerler 20-30 civarı yani perşembe gidersen çıkmaz bence.ben 14.gün test yapıcam çift çıkarsa kan veririm.zaten öncesinde adet olursam gerek de kalmazBir yanım adet gününü bekle bir de kan verip ona üzülme diyo ama yine diğer yanım ağır basacak perş kesin giderim hastaneye
Benim hiç göğüs hassasiyetim olmadı mesela siz onlara takılmayın bence de yapın inşallah güzel sonucunuzu da paylaşın hiçkimsenin aynı olmuyo yaşadığı belirtileri bugün annemle konuşuyodum ben iki hamileliğimde de farklı şeyler yaşadım dedi o yüzden hiç bunlara takılıp stres olmayıngöğüs felan ağrısı hassasiyeti felan kalmadı ,belim yanıyor sürekli sadece, yarın belki yapayım evde var bir tane gebelik testi
Ayyy ne güzel dediniz yaaa valla inşallah güzel sonuçlar Allah ım gülsün yüzüme, çokkkk teşekkr ederim inşallah :)Benim hiç göğüs hassasiyetim olmadı mesela siz onlara takılmayın bence de yapın inşallah güzel sonucunuzu da paylaşın hiçkimsenin aynı olmuyo yaşadığı belirtileri bugün annemle konuşuyodum ben iki hamileliğimde de farklı şeyler yaşadım dedi o yüzden hiç bunlara takılıp stres olmayın
Bende olamiyorum ilk asilamada test tarihinden 1 gun once adet olmustum simdi belirtisi bile yokEvet bnde en son konuştuğum da ilk aşılama da bile.kimyasal olması bir başarı demekki döllenme olmuş dedi, tabi ben üzüldüm sonuca
İkinci için adet olunca görüşelim dedi bir olsaydim Bende ya
Bende bugün oldum.canim beş saattir de baya sancı çekiyorumBende olamiyorum ilk asilamada test tarihinden 1 gun once adet olmustum simdi belirtisi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?