Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bugun regli oldum bayağı ağrılı geçiyor ikinciyi Nisan mayıs gibi deneyeceğim hayırlısı olsun inşallah

Benim ilk başlarda karin agrım sağda solda sürekli agiriyordu sarı akintim vardı göğsüm kopacakmış gibi hala da öyle bode az ayakta durduğunda karnım ve belim agiriyor. Bu kadar

Benim ilk başlarda karin agrım sağda solda sürekli agiriyordu sarı akintim vardı göğsüm kopacakmış gibi hala da öyle bode az ayakta durduğunda karnım ve belim agiriyor. Bu kadar
benim ilk zamanlarda göğüs ağrısı vardı, ama şimdi bügün nerde ise hiç ağrı mağrı kalmadı

yarın aşılamamın 12. günü benim canım :)
Test yapabilirsiniz bence bende ovülasyon testi vardı önce onu yaptım orda iğne etkisinin kalmadığını gördüm sonra erken gebelik testi yaptım. Çoook silik bi çizgiydi hatta eşim yok dedi ama ben hissetmiştim aynı gün kan testi verdim

göğüs felan ağrısı hassasiyeti felan kalmadı ,belim yanıyor sürekli sadece, yarın belki yapayım evde var bir tane gebelik testi

Benim şuan ayakta kalınca belim agiriyor karin ağrısı kesildi bende bence sen yarın erken gebelik testi yap ve bize at inşallah vardır canım benim

BEnim de aşılama sonrası 8. Günüm zorla belirti bulmaya çalışıyorum ama hiçbir şey yok hamile kalanlarda gördüğüm kadarıyla değişik bir kasık ağrısı oluyo ama bende hiç yok

BEnim de aşılama sonrası 8. Günüm zorla belirti bulmaya çalışıyorum ama hiçbir şey yok hamile kalanlarda gördüğüm kadarıyla değişik bir kasık ağrısı oluyo ama bende hiç yok
Benim de 8.gün.siz nezaman test yapmayı düşünüyorsunuz ?

Bir yanım adet gününü bekle bir de kan verip ona üzülme diyo ama yine diğer yanım ağır basacak perş kesin giderim hastaneye
Grupta genelde 12.gün kan vermişler çıkmış ama ortalama değerler 20-30 civarı yani perşembe gidersen çıkmaz bence.ben 14.gün test yapıcam çift çıkarsa kan veririm.zaten öncesinde adet olursam gerek de kalmaz

göğüs felan ağrısı hassasiyeti felan kalmadı ,belim yanıyor sürekli sadece, yarın belki yapayım evde var bir tane gebelik testi
Benim hiç göğüs hassasiyetim olmadı mesela siz onlara takılmayın bence de yapın inşallah güzel sonucunuzu da paylaşın hiçkimsenin aynı olmuyo yaşadığı belirtileri bugün annemle konuşuyodum ben iki hamileliğimde de farklı şeyler yaşadım dedi o yüzden hiç bunlara takılıp stres olmayın

Ayyy ne güzel dediniz yaaa valla inşallah güzel sonuçlar Allah ım gülsün yüzüme, çokkkk teşekkr ederim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…