- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
evet ya ben klomen kullandım ıgne vermedıler ama ıgneler cok daha pahalıymıs ınsallah zam gelmez.Beni de ilaçlar korkutuyor. Onlara zam gelirse bittik zaten. Bi gonal f e 887 tl veriyordum geçen yine aldım 950 falandı.
Dediğin çok doğru suanki doktorum çok pozitif memoriale gittim ilk o bana çok olumsuz konuştu. Hem dedi tüp bebek ile bile imkansız hemde tüp bebek protokolü yaptırıyor 10bin liraya. Dedim imkansız ise neden bunu yapıyorsun aldım evrakları çıktım. Bu doktorum ise halledeceğiz yaşın çok genç herşeyi deneyeceğiz ben umutluyum senden sende pozitif ol yaparız dedikce o dakika doğursam doğururum yani. O yüzden güler yüzlü ve anlayışlı olmalı çok önemli. Sonuçta onlara biz gibi bir sürü hasta gidiyor fakat bizim başımıza ilk defa geliyor. Ben bakirkoydeyim koç üni. De yakın hem. Diğer doktorum ile bi deneme yapalım bakalım ona göre bende koca geçerim
kesınlıkl en onemlısı moral, dedıgın gıbı bızım basımıza ılk gelıyor bu seyler onlar ıcın belkı bınlerce hastadan bırıyız ama motıvasyon cok cok onemlı bana ılk muayenede doktor asılama veya tup bebek deneyebılırız ıstersen dedı ama %90 doğurursun dedi biraz stresi azaltman lazm dedi obile mutlu etti o kadar negatıf doktorlarla konustumkı oncesınde.
evet sana daha yakın dene bakalım belkıde orada pozıtıf sonuc alacaksın ınsallaah oyle olur