Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

Walla zaman geçmiyo eşimde öyle diyo ama nasıl bekleyecem bilmiyorum

Öylemi dedi doktor benim transferle birlikte 5. Gün 3 gün yattım şuan kalkıyorum bide malum illa ufak tefek iş yapıyorum ama benim doktorum normal hayatına dön demişti ama 3 gün ben yinede ıstırahat ettim acaba yatmalımıyım hala

Benim 2. Gün embriyosu canım o yüzden yatiyorum

Aynı gün transferimiz canım. Ama sanirim senin 5. Gün embriyosu.
Benim dördüncü gün embriyosu canım inşallah hayırlısı olur kaçıncı gün olduğu fark etmiyor Allah ol desin olsun inşallah isteyen herkesle birlikte bizede

Ben sürekli yatmıyorum ev içinde yürüyorum ufak tefek bir şeyler yapıyorum dördüncü günden sonra ayaklanırım

Bencede hayırlısı ile günü çok önemli değildir ana benim doktorum hastanede bir saat yattıktan sonra normale dön dedi

Yani cnm örnek weriyorum ew temizliycem korkuyorum acaba biley olur mu vs ilkinde hemen normale dönmüştüm olmadı ya olmazsa diye korkuyorum gerçi ben ilkinde transfer yapıldığına bile inanmıyorum ama neyse hayırlısıyla hepimiz mutlu haberleri alalım inşallah zelgc senin ilk denemen mi cnm

Ağır hiç bir iş yapma canım, uzanma, ağır kaldırma.bana 3-4 gün yatak istirahati dedi sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına dönebilirsin dedi.
Benim 3. Transferim canım.

Anladım kuzum inşallah son olur hepimizin çok zor ya gerçekten beklemek en zoru gerçekten rabbim sesimizi duysun inşallah

Keşke hepimiz Ankara’da YADA aynı ilde olsaydık görüşür dün çünkü başına gelmeyen kimse bu durumda anlamıyo bence Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

Keşke hepimiz Ankara’da YADA aynı ilde olsaydık görüşür dün çünkü başına gelmeyen kimse bu durumda anlamıyo bence Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Ben kimseyi takmıyorum. Sizde takmayın. Vakti gelince olucaktir

Merhaba bende 25 kasımda transfer oldum. İki embriyo transfer edildi beş aralığı heyecanla bekliyorum
Bende 25 Kasımda transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi ve ilk denemem. 6 Aralık'ta sonucumu alacağım ama zaman geçmiyor. Yarından itibaren evden çıkacağım. Evde durdukça hep olumsuz şeyler aklıma geliyor.Tüm bekleyenler pozitif sonuç alır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…