• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2017 ANNELERİ...

arkadaslarrr bende bugun idrar testiyle ikinci cizgiyi cok net gordum emin olamadim bir de dijital test yaptim haftayada doktora gidicem coook heycanliyim Allah sagsalim kucagimiza almak nasip etsin benim ilk bebegim

Tebrik ederim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:dua: benim kasık ağrılarım oluyor. seninde oluyor mu acaba ? tedirgin oluyorum o yüzden dinleniyorum hep.
Benim de var kasık ağrılarım ben de korkuyordum ama büyüyor Bebişlerimiz ☺️ Bugün kesemizi de gördük artık daha bi moda girebildim ☺️

meraba öncelikle allah hepımızın kucagına almayı nasip etsin benım kese ve kalp atışını duydum ama doktor geriden geliyo dedı ve ilk hamileligimde problemliydi aldırmak zorunda kaldım şimdide buna da bişi olucak diye korkuyorum başına böyle bişi gelen varmı ?

Merhaba kızlar ben de 5+4 hamileyim tahmini doğum 14 kasım :) Allahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerimizi... Kesemizi de gördük ptesi günü herşey yolunda gidiyor şuanda :)

Back
X