KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Canım ne diyeyim bilemedim, hayırlısı böyleymiş... Sıkma canını...
Bence de çektir rahim filmi bende yarın çektireceğim inşallah olumsuz birşey çıkmaz..
Canım hiç çektirdin mi rahim filmi bende düşünüyorum da bazıları ağrılı oluyor diyo ondan korkuyorum

Insallah bi dahaki aya

İnşallah canım ya yeni yıla hamiş olarak gireriz en iyi kanda çıkar canım ya idrar testleri garanti değil bence
zeynoo bat bugünn.. hafif batmalar var kasıklarımda sabahtan olurdum normalde ama daha gelen giden yok gelsede kırmızılar yürek ağızda gezmesek.. saat gibidir benimki. 29.cu gün sabahtan felaket tellalı gibi gelirdi bu kez bekletiyo eşek o değil dün gittim orkidimi aldım kendim ahahahah

Beni de ekler misin canım 12 aralık :)

hadi bakalım inşallah gelmez kırmızıların

27 kasim
Bu ay Hamile sayimiz az.RABBIM ennn kisa zamanda saglikla,saglikli evlatlar nasip eder insallah

12 kasımdı batım ikı gundur olmadım gıdıp test aldım ıkıncı cızgı sılık kırmızı çıktı hamılemyım degılmyım?anlamadım.

canım beni de ekler misin bat: 16 Aralık

görüntü hamilesin gibi tebrikler inci :) bat+2 olduguna göre kan testi verip emin olabilirsin
ayyy:) hadı ınşallah.:)pazartesı hemen dr gtmelıyım kan ıçın..8 ay once duşuk yapmıştım her ay umutlanıyıodumşimdi zamanıymış demekkı ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM. BEKLEYEN HERKESE NASIP ET ALLAHIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…