Bize de öle dedi de ondan sordum kaçıncı gün keseyi gördünüz canım çok soru sordum ama kusura bakmaayrıca zaten doktor ilk degeri görünce ikiz olabilir demişti zaten
allahım sizlerede nasip etsin
Evet canım çekilmesi gerek çünkü rahim ve tüplerde bi sıkıntı olmadığını görmek istiyor doktor.Hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum bu yolda uğraşanlara bol ümit ve hayırlı evlat diliyorum
bende bir bebeğim olsun istiyorum sağlıklı hayırlı bir bebek
çok bunalıyorum bazen ama umudum var rabbim verecek sizlere sormak isediğim biir şey var ben hsg çekilmek istemiyorum aşılama yaptıran herkes hsg çekidimi?
maşallah canım yakızlar bende doktor kontrolünden geldim
bende net 2 kese göründü ikiz dedi
ama inşallah 3. sü olmaz dedi
haftaya cuma yeniden çagırdı
biz rabbimden istedik
rabbim bir sürü verdi
bakalım zaman neyi gösterecek
progestana devam dedi
folbiol vitamin hapı yazdı
öptüm hepinizi
kesenin biri 7 mm
digeri 4.2 mm
iyi dedi
benim aşılamadan 5-6 gün sonra karnımın altı hep şişti ve çok afadersin gaz vardı :) sonra göğüs uclarım çok acıyordu ve biraz büyümüş gibilerdi kenarlarıda biraz sertti.. bende bunlar vardı :)Merhaba arkadaşlarım
Hamile olan arkadşalrıma tez zaman kese görüp sorunsuz hamilelikler dilerim.
Diğer bekleyen tüm arkadaşlarada nasip olsun.
birşey danışmak istiyorum aşılamanızdan sonra karnınızda şişlik devam etti mi.
Her zamankiden farklı bir şişliğim var karnımda umut ettim kendimi üzmek istemiyorum.
Belirtilerinizi az paylaşırmısınız?
valla gülüm çıktıysa maşallahkimse yokmuuuu yaaa aşılamamın 10. günü idrar testim silik de olsa pozitiffff ... acaba var mıdır 10. gün çıkar mı idrarda
Cikiyor canim bendede silik cikti 10. Gün hadi gözün aydinkimse yokmuuuu yaaa aşılamamın 10. günü idrar testim silik de olsa pozitiffff ... acaba var mıdır 10. gün çıkar mı idrarda
31 ekimde adet oldumBize de öle dedi de ondan sordum kaçıncı gün keseyi gördünüz canım çok soru sordum ama kusura bakma
teşekkürler canımHamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum bu yolda uğraşanlara bol ümit ve hayırlı evlat diliyorum
bende bir bebeğim olsun istiyorum sağlıklı hayırlı bir bebek
çok bunalıyorum bazen ama umudum var rabbim verecek sizlere sormak isediğim biir şey var ben hsg çekilmek istemiyorum aşılama yaptıran herkes hsg çekidimi?
Sağol canım cevapların için benimde normalde hcg 48 saat sonra iki katına çıkması gerekirken benim nerdeyse 4 katına çıkmış Çoğul gebelik olabilir dedi 4 gün sonra kese için çağırdı ama Görünür MÜ bilemem31 ekimde adet oldum
14 kasımda aşılama yapıldı
27 kasımda beta 137.2
29 kasımda 382.6
kese aşılamanın 22. günü kese göründü
estağfirullah canım tabiki soracaksın
bende hamile kalmadan önce derdim bu hamile kalanlar bi belirti yazsa diye meraklanırdım
Çok tşk ederim cevap verdiğin için .Sağlıkla kucağına al.benim aşılamadan 5-6 gün sonra karnımın altı hep şişti ve çok afadersin gaz vardı :) sonra göğüs uclarım çok acıyordu ve biraz büyümüş gibilerdi kenarlarıda biraz sertti.. bende bunlar vardı :)
31 ekimde adet oldum
14 kasımda aşılama yapıldı
27 kasımda beta 137.2
29 kasımda 382.6
kese aşılamanın 22. günü kese göründü
estağfirullah canım tabiki soracaksın
bende hamile kalmadan önce derdim bu hamile kalanlar bi belirti yazsa diye meraklanırdım
ÇOKKKKK MUTLUYUMMM merhabaaa arkadaşlarrr ben pco hastasıyım...5 6 ay kadar once tahlil sonuçlarıma göre yumurta tembelliğim olduğu ortaya cıktı..ultrasonda da minik minik bir sürü kist görüldü..dr polikistik over olduğunu gebe kalmak için biraz uğraşmamzı gerektiğini söledii......sonrasında yumurtamı oluşturmak için( bu arada ben her 35 40 günde bir adet oluyordumm,o yüzden hiç gebe kalmada zorluk çekeceğimi tahmin etmemiştim) dr um bana klomen verdi sabah akşam günde 2 defa kullandım fakat saatleride cok önemliiii sabah 10 da içiyosanız akşam da 10 da için ....ben ilk ay saatlerine dikkat etmeden içtim sadeceeee bir yumurtam oluştu...dr çatlatma iğnesi yaptı..fakat ilk ay olmadıı....
İkinci ayda saatlere dikkat ederek içtim....sonrasında sirkeli salatalar tursu falan yememeye dikkat ettim...(bunu İbrahim saracoğlu söylenmişti tv de..hamile kalmak isteyenler dikkat etsin yemesinler dye))
çatlatma iğnemi oldum.. vee dün öğrendim kiiii HAMİLEYİMMMMMMM...
fakat dr um bu ikinci ayda eşimin sperm testine göre aşılama yapmamız gerkebilir demiştiiii hareketliliği biraz zayıf sanki ...amaa hiç gerek kalmadııııı.....
BOL BOL DUA EDİNNNN.....Allahım inşalllahhhh ilk aşılamanızdaaa bu güzel haberi sizin de almanızı nasipp eder...İNŞALLAH HAYIRLISIYLAAA HEPİNİZZZ BİRAN ÖNCE HAMİLE OLDUĞUNUZU ÖĞRENİRSİNİZ...RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNN İNŞALLAH
Rabbim hepinize nasip etsin insallahhh....vee tabii bolca dua ettim..Meryem suresini okudum Yasin suresini okudum...sonucumu almaya gittiğimde bile içimden hep salavat çektimmm...rabbim nasip etti..s,zler de dua edin allahım nasip ediyor...Allahımıza güvenmekten aslaaaaa vazgeçmeyin...o her şeyin en iyisi bilir..
Selamlar herkese.. onceliele merhaba..tum paylasimlarinizi okudum.bende aranıza kayilmak istedim kasim27 de asilamam yapildi kismetse bu hafta belli olacak. Bir oglum var. Ikincisi 3 yildir olmuyor. Bizde de harrketlilikte sorun var malesef.bh ay 4 yumurtayla ilk asilamsm yapildi.yapildigindan beri belim hep agriyor. Kismetse olur isaallah..
valla gülüm çıktıysa maşallahbende 15. günü yapmıştım.. 2 günde bir tekrarla idrar testini derim :)
Selam..5 gun klomen kullsndim.asilamadan sonra 1 saat dinlendim.sonra normal hayatima dondum.hic agrili bir islem degil.isallah bebeklerimiz en kisa zamanda gelir..sanada bu yolda basarilarAsilama oncesi klomen kac tane kullansiniz.asilamadan sonra yattinizmi normal hayata devam mi ettiniz.bilgi verirsenz sevinrim.bu ay kismet olursa asilama yapilicak.agrili islem mi.Uzun suruomu.cok soru sordum kusura bakmayin
Selam..5 gun klomen kullsndim.asilamadan sonra 1 saat dinlendim.sonra normal hayatima dondum.hic agrili bir islem degil.isallah bebeklerimiz en kisa zamanda gelir..sanada bu yolda basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?