- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Aramizda 1 hafta varmis canim aslinda bende düsündüm konu acalim diye agustos 2015 anneleri diye ama onu acmislar bulalim isim acalim :) hep birlikte oluruz evreleri anlatirizz
alttan bakti canim orda gorundu bnm hesabima gore 5 haftalikti ama doktor 4 haftalik dedi kesenin mm sine gore hesapladi 7 mm bnm kese ins haftaya gittigimizde buyumus olur.
çok güzel olur sen önden git biz sana destegiz
canım ben topiği bulamadım yaNeslli canim nasilsin seni merak ettim bizim topige ugramiyorsun ne yaptin bugun test yaptiracakmissin
Merhaba canm tskler gûzel dileklerin icin.Bende de olmustu sislik 8. 9. Günler di yanlis hatirlamiyorsam ama gaz dan dolayi o canim ve kabizlikta cok oluyor bende olmustu oda sislik yapiyorMerhaba arkadaşlarım
Hamile olan arkadşalrıma tez zaman kese görüp sorunsuz hamilelikler dilerim.
Diğer bekleyen tüm arkadaşlarada nasip olsun.
birşey danışmak istiyorum aşılamanızdan sonra karnınızda şişlik devam etti mi.
Her zamankiden farklı bir şişliğim var karnımda umut ettim kendimi üzmek istemiyorum.
Belirtilerinizi az paylaşırmısınız?
canım ben topiği bulamadım yaben aşılama yaptırdım. ve bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı sonucum doktorum çok iyi dedi ama c.tesi tekrar yapalım kan testini dedi :) 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi keseyi de gördü baalım hakkımdaki hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin :)
çok teşekkür ederim şükürler olsun rabbime darısı bekleyen arzulayan her nerde kim var ise rabbim gönüllerine göre versin.. dua ediyorum anne olmak isteyen bütün herkese...hayırlı olsun çok sevindim :)
Benim sürekli kasigimda ignelenmeler oluyordu sag tarafimda zaten benim sagdaki yumurtam catlamisti ben hissetmistim ara ara kasik agrim oluyordu 10. Gün testte gördüm ama 15. Güne kadar testi tekrarladim ilacin etkisinden dolayiMerhaba canm tskler gûzel dileklerin icin.Bende de olmustu sislik 8. 9. Günler di yanlis hatirlamiyorsam ama gaz dan dolayi o canim ve kabizlikta cok oluyor bende olmustu oda sislik yapiyor
Canmm hadi gözün aydiin bende 18 e randevu aldim insallah görcezzhayırlı olsun çok sevindim :)
Hadi gözün aydın canım, boş yere gerilmişsin bak:) hayırlısı ile meleğini kollarına alırsın inşalahcanım ben topiği bulamadım yaben aşılama yaptırdım. ve bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı sonucum doktorum çok iyi dedi ama c.tesi tekrar yapalım kan testini dedi :) 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi keseyi de gördü baalım hakkımdaki hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin :)
amin inşallah şimdi sıra sende folikte dualarımız sizinle.. Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Hadi gözün aydın canım, boş yere gerilmişsin bak:) hayırlısı ile meleğini kollarına alırsın inşalah
Konu actim agustos 2015 bebisleri diye ordan da görüsebiliriz herkeze duyrulurbenimde allah izin verir inşallah
7 agustos gösteriyorda
3. sezeryanım oldugu için 1-2 hafta önce alıyor
temmuzun son günlerinde olur inşallah
kızlar hamilelik boyuncada görüşelim,
bi konu açsak doguma kadar hep birlikte olalım
sizin ilk dogum oldugu için 40 haftayı tamamlatıyorlar kızlar
Maşallah neşecim, bende ikiz çok istemiştim 5 yumurtam oluşunca, inşallah sağlıkla doğarlar ikizlerkızlar bende doktor kontrolünden geldim
bende net 2 kese göründü ikiz dedi
ama inşallah 3. sü olmaz dedi
haftaya cuma yeniden çagırdı
biz rabbimden istedik
rabbim bir sürü verdi
bakalım zaman neyi gösterecek
progestana devam dedi
folbiol vitamin hapı yazdı
öptüm hepinizi
kesenin biri 7 mm
digeri 4.2 mm
iyi dedi
Maşallah neşecim, bende ikiz çok istemiştim 5 yumurtam oluşunca, inşallah sağlıkla doğarlar ikizler
kimse yokmuuuu yaaa aşılamamın 10. günü idrar testim silik de olsa pozitiffff ... acaba var mıdır 10. gün çıkar mı idrarda
canım ben 11. gün kanda baktırdım çıktı
zaten varsa çıkar
bence yaptır için rahatlasın
Canım hcg değerkızlar bende doktor kontrolünden geldim
biz rabbimden istedik
rabbim bir sürü verdi
progestana devam dedi
öptüm hepinizi
kesenin biri 7 mm
digeri 4.2 mm
iyi dedi
hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.ben hcg değerindeki artışı merak ettim kaç günde bir bakıldı ne kadar artmıştıkızlar bende doktor kontrolünden geldim
biz rabbimden istedik
rabbim bir sürü verdi
progestana devam dedi
öptüm hepinizi
kesenin biri 7 mm
digeri 4.2 mm
iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?