Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah nasip kismet ederse 2 agustos cnm insallah senle 1 hafta var aramizda allahimm saglikla sihatle kucagimiza almak nasip eder cnm dualarinizi eksik etmeyin ins.:)
Canim son adet tarihinden hesapladi degil mi doktor ben öyle hesapladim agustos 14 benim insallah

Canim son adet tarihinden hesapladi degil mi doktor ben öyle hesapladim agustos 14 benim insallah
cnm 2 agustosu ben internetten arastirdim cikti doktora gore kesenin buyuklugune gore hesapladi oda 4 haftalik dedi bakalim haftaya hayrlisiyla ii seyler duyariz cnm :)

cnm 2 agustosu ben internetten arastirdim cikti doktora gore kesenin buyuklugune gore hesapladi oda 4 haftalik dedi bakalim haftaya hayrlisiyla ii seyler duyariz cnm :)
Insallah canim bende hesapladim bugün internetten 3+5 cikti yani 4 haftalik benim son adet 7 kasim

Günaydın :)) hamilelik haberlerinize cok sevindimmmm.. Allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah...ben dün aşılamamı oldum:) 18 Aralık'ta test yap dedi dr( adet görmezsen) yalnız dünden beri kasıklarım ağrıyor . Normal mi?

Hamilelik belirtileriyle regli belirtileri ayni ben ayiramamistim o yuzden normal olumlu dusun olumlu olur:)

Normal canim ara ara agrilar olabiliyor hatta ilk 2 gün hafif kanamada olabiliyor bende òyle olmustu..

canım keseyi görmek için alttanmı baktı yoksa karındanmı
bende yarın kese görmeye gidecem
yarın 5 hafta bitiyor bize
bakalım hayırlısı
kalp atışı içinde haftaya çagırır herhalde
ayrıca topigimizde hamileler çoğalıyor
hepimize maşallah maşallah
nesliyi merak ettin ne durumdadır

Insallah yok olurcanimm dua edicemm bu arada bebisin dogumu hangi gün?

benimde allah izin verir inşallah
7 agustos gösteriyorda
3. sezeryanım oldugu için 1-2 hafta önce alıyor
temmuzun son günlerinde olur inşallah
kızlar hamilelik boyuncada görüşelim,
bi konu açsak doguma kadar hep birlikte olalım
sizin ilk dogum oldugu için 40 haftayı tamamlatıyorlar kızlar

topikteki ilk annemiz keseyi gördü
sıra bende inşallah herşey yolunda gider
dualarınızı bekliyorum
allahım hepimizin işini yolunda götürür inşallah

Aramizda 1 hafta varmis canim aslinda bende düsündüm konu acalim diye agustos 2015 anneleri diye ama onu acmislar bulalim isim acalim :) hep birlikte oluruz evreleri anlatirizz

alttan bakti canim orda gorundu bnm hesabima gore 5 haftalikti ama doktor 4 haftalik dedi kesenin mm sine gore hesapladi 7 mm bnm kese ins haftaya gittigimizde buyumus olur.

Aramizda 1 hafta varmis canim aslinda bende düsündüm konu acalim diye agustos 2015 anneleri diye ama onu acmislar bulalim isim acalim :) hep birlikte oluruz evreleri anlatirizz

çok güzel olur sen önden git biz sana destegiz

alttan bakti canim orda gorundu bnm hesabima gore 5 haftalikti ama doktor 4 haftalik dedi kesenin mm sine gore hesapladi 7 mm bnm kese ins haftaya gittigimizde buyumus olur.

10 kasımda yaptırmışın aşılamanı benden 4 gün önce nasıl
4 haftalık oluyor seninki allah allah inanılmaz bence
benim hesaplara göre 5 hafta yarın bitiyor
senin doktorda olduğun gün 5 hafta 3 gün olması gerek
yani 6. haftadan 3 gün alman gerek ama
niye öyle olmuş

cnm kesenin boyutu kucuk benim ona gore hesapladi doktor yapisindada biraz yamukluk var kesenin beklemedeyiz ben tam hamileyim die sevinemiyorum istirahat verdi yatiyorum iste haftaya belli olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…