allah nasip kismet ederse 2 agustos cnm insallah senle 1 hafta var aramizda allahimm saglikla sihatle kucagimiza almak nasip eder cnm dualarinizi eksik etmeyin ins.:)Insallah yok olurcanimm dua edicemm bu arada bebisin dogumu hangi gün?
Canim son adet tarihinden hesapladi degil mi doktor ben öyle hesapladim agustos 14 benim insallahallah nasip kismet ederse 2 agustos cnm insallah senle 1 hafta var aramizda allahimm saglikla sihatle kucagimiza almak nasip eder cnm dualarinizi eksik etmeyin ins.:)
cnm 2 agustosu ben internetten arastirdim cikti doktora gore kesenin buyuklugune gore hesapladi oda 4 haftalik dedi bakalim haftaya hayrlisiyla ii seyler duyariz cnm :)Canim son adet tarihinden hesapladi degil mi doktor ben öyle hesapladim agustos 14 benim insallah
Insallah canim bende hesapladim bugün internetten 3+5 cikti yani 4 haftalik benim son adet 7 kasimcnm 2 agustosu ben internetten arastirdim cikti doktora gore kesenin buyuklugune gore hesapladi oda 4 haftalik dedi bakalim haftaya hayrlisiyla ii seyler duyariz cnm :)
Hamilelik belirtileriyle regli belirtileri ayni ben ayiramamistim o yuzden normal olumlu dusun olumlu olur:)Günaydın :)) hamilelik haberlerinize cok sevindimmmm.. Allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah...ben dün aşılamamı oldum:) 18 Aralık'ta test yap dedi dr( adet görmezsen) yalnız dünden beri kasıklarım ağrıyor . Normal mi?
Normal canim ara ara agrilar olabiliyor hatta ilk 2 gün hafif kanamada olabiliyor bende òyle olmustu..Günaydın :)) hamilelik haberlerinize cok sevindimmmm.. Allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah...ben dün aşılamamı oldum:) 18 Aralık'ta test yap dedi dr( adet görmezsen) yalnız dünden beri kasıklarım ağrıyor . Normal mi?
Ewet ikiz olabilir:)
ikiz miiii cok merak ettım:)hayrlisi cnm artik bu aksam belli olcak bakalim :)
Neslli canim nasilsin seni merak ettim bizim topige ugramiyorsun ne yaptin bugun test yaptiracakmissincanim benim hayirlisi olsun bende yaein sabahtan kan testine gidicem :)
tek kese vardi cnm doktor bisey demedi ikiz falan die..ikiz miiii cok merak ettım:)
olsun Allah analı babalı büyütsüntek kese vardi cnm doktor bisey demedi ikiz falan die..
kizlar iyi aksamlar doktora gttim bugun keseyi gorduk ama kucuk doktor 4 haftalik dedi 7 mm bide sekli yuvarlak olmasi lazimmis bizim kese tam yuvarlak degilmis progestan fitil verdi doktor bide sag taraftaki yumurta catlamis kiste donusmus oda kesenin gorunmesini engeliyomus ama doktor azimle gordu gosterdi insss haftaya kadar ins kesemiz buyur ve bebegim tutunur kist yok olur dualarinizi eksik etmeyin insss :)
Insallah yok olurcanimm dua edicemm bu arada bebisin dogumu hangi gün?
Aramizda 1 hafta varmis canim aslinda bende düsündüm konu acalim diye agustos 2015 anneleri diye ama onu acmislar bulalim isim acalim :) hep birlikte oluruz evreleri anlatirizzbenimde allah izin verir inşallah
7 agustos gösteriyorda
3. sezeryanım oldugu için 1-2 hafta önce alıyor
temmuzun son günlerinde olur inşallah
kızlar hamilelik boyuncada görüşelim,
bi konu açsak doguma kadar hep birlikte olalım
sizin ilk dogum oldugu için 40 haftayı tamamlatıyorlar kızlar
alttan bakti canim orda gorundu bnm hesabima gore 5 haftalikti ama doktor 4 haftalik dedi kesenin mm sine gore hesapladi 7 mm bnm kese ins haftaya gittigimizde buyumus olur.canım keseyi görmek için alttanmı baktı yoksa karındanmı
bende yarın kese görmeye gidecem
yarın 5 hafta bitiyor bize
bakalım hayırlısı
kalp atışı içinde haftaya çagırır herhalde
ayrıca topigimizde hamileler çoğalıyor
hepimize maşallah maşallah
nesliyi merak ettin ne durumdadır
Aramizda 1 hafta varmis canim aslinda bende düsündüm konu acalim diye agustos 2015 anneleri diye ama onu acmislar bulalim isim acalim :) hep birlikte oluruz evreleri anlatirizz
alttan bakti canim orda gorundu bnm hesabima gore 5 haftalikti ama doktor 4 haftalik dedi kesenin mm sine gore hesapladi 7 mm bnm kese ins haftaya gittigimizde buyumus olur.
cnm kesenin boyutu kucuk benim ona gore hesapladi doktor yapisindada biraz yamukluk var kesenin beklemedeyiz ben tam hamileyim die sevinemiyorum istirahat verdi yatiyorum iste haftaya belli olur ins10 kasımda yaptırmışın aşılamanı benden 4 gün önce nasıl
4 haftalık oluyor seninki allah allah inanılmaz bence
benim hesaplara göre 5 hafta yarın bitiyor
senin doktorda olduğun gün 5 hafta 3 gün olması gerek
yani 6. haftadan 3 gün alman gerek ama
niye öyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?