cnm ben asilamanin 8.gunu kan testi yapmistim negatif cikmisti yani atilmis ignenin etkisi 13.gun pozitif sonucu almistik insss hamilesindir :)kızlar çatlatma iğnesi ne zaman vucuttan atılıyor ben 25 kasım saat 11:00 de iğne olmuştum ve şuan hala pozitif çıkıyor.. aşılamam da 26 kasımda olmuştu..
Ewet ikiz olabilir:)kizlar selam benim dun kasiklarim agriyinca korktum kan testini tekrarladim 3097 cikti cok sukur iyi bi sonuc heralde asilamada 22 gunum acaba ikizmi ya bugun doktor kontrolum var dualarinizi eksik etmeyin ins :)
cnm ben asilamanin 8.gunu kan testi yapmistim negatif cikmisti yani atilmis ignenin etkisi 13.gun pozitif sonucu almistik insss hamilesindir :)
en kotusude beklemek cnm ya ins beklemenin sonu guzel biterrr:)inş cnmm beklemek de ne zor midem yanıyor artık
hayrlisi cnm artik bu aksam belli olcak bakalim :)Ewet ikiz olabilir:)
hoşgeldin cnm hayırlı olsun inşallah sonucun.
Hadi hayirli olsuunnn benimde öyleydi ve hamileyimm tebrik ederim canimmmBugün 15.gün idrardan baktım silik çıktı ikinci çizgi
Teşekkür ederim canım kandan baktırdım pozitif dedi doktor
Hadi hayirli olsuunnn benimde öyleydi ve hamileyimm tebrik ederim canimmm
Supeerrrr Allah size bagislasin bebeginizi canimTeşekkür ederim canım kandan baktırdım pozitif dedi doktor
İçime doğmuştu gerçekten, çok sevindim canım, maşallah...Teşekkür ederim canım kandan baktırdım pozitif dedi doktor
Cok saolayy neguzel haber bu ya masllah masallah allahim saglikla kucagina almak nasip etsin inss cnm
cnm ara ara giiyo agri oda gazdan sanirim ya ole siddetli agrim yok cok sukur allahim.ins saglikla kucagimiza almak nasip etsin ins
Amin canım inşallah herkese nasip etsin allah
Supeerrrr Allah size bagislasin bebeginizi canim
Evet sen hissettin heralde gerçekten çoook teşekkür ederimİçime doğmuştu gerçekten, çok sevindim canım, maşallah...
Bu topikte tüm hamile kalacakları hissettim, banada maşallahEvet sen hissettin heralde gerçekten çoook teşekkür ederim
Allahım tez zamanda sana da nasip etsin inşallah dua ediyorumBu topikte tüm hamile kalacakları hissettim, banada maşallahdua edin banada canım... Allah tamsmına erdirsin sağlıkka
Insallah yok olurcanimm dua edicemm bu arada bebisin dogumu hangi gün?kizlar iyi aksamlar doktora gttim bugun keseyi gorduk ama kucuk doktor 4 haftalik dedi 7 mm bide sekli yuvarlak olmasi lazimmis bizim kese tam yuvarlak degilmis progestan fitil verdi doktor bide sag taraftaki yumurta catlamis kiste donusmus oda kesenin gorunmesini engeliyomus ama doktor azimle gordu gosterdi insss haftaya kadar ins kesemiz buyur ve bebegim tutunur kist yok olur dualarinizi eksik etmeyin insss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?