hoş geldin cnmselam folik topiğine davet etmişsin bende geldim : )ben henüz 2. aşılamayı düşünmüyorum ama senin sonucunu merakla takip etcem hayırlısı olur inşallah
ilaca rağmen 10 günde yumi oluşmaması ilginç doğrusu, inşallah her şey kontrol altındadır, umarım iyi bir doktorun vardıryumurtlama sorunum yok ama ben ılacı tam bıttırmeden qıttım doktora ıkı tane daha vardı ıcınde o zaman baktı hıc yumurta olusmamıs daha dedı yarın qıdıcem bakalım ne dıcek
memnun oldum happy meal, Allah yardımcımız olsun hepimizin
Bende kasımda aşk başkadır diyorum ve 7-8 kasım gibi ilaçlara başlayacağım, inşallah rabbim bizi duyar
hoşgeldin neşe. hikayeni okudum. zor zamanlar geçirmişsin. iyi bir örneksin yolun başında havlu atanlara. başarılarının devamını dilerim :)merhaba kızlar bende bugün adet oldum ve yarın menegon igneye başlıyorum inşallah herşey yolunda gider kasım ortasındada aşılama pozitif sonuç verir inşallah hepimize bol şanslar
hoşbulduk canımhoşgeldin neşe. hikayeni okudum. zor zamanlar geçirmişsin. iyi bir örneksin yolun başında havlu atanlara. başarılarının devamını dilerim :)
iğneye ikinci gün başlamak erken değil mi? hep bu şekilde mi oldu senin? Allah bu uğurda bekleyenlerin, sabredenlerin mükafatını versin tez vakitte hayırlısıyla.
anladım hayırlısı olsun. senin tedavin bu şekilde oluyor demek ki. ben klomen kullandım hep ve 5. günü başlanıyor içmeye. elimiz boş dönmeyiz umarım Kasım kapısından datedavime bugün başlamış olduk allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz
bugün adetimin 2. günüydü
menogon 2 toz 1 su vuruldum 4 gün boyunca çarşamba muayeneye çagırdı
ultrasonda bakıp degerlendirme yapacak
herkese bu kasım ayı için şans diliyorum
verecek olan rabbimiz bu yolda doktorlarımızı vesile kılar inşallah
amin merveks hoşgeldin, istanbulda mısın? ve aşılamanı devlette mi yaptırıyorsun? yanılmıyorsam bu ilk denemen. heyecanın bana böyle düşündürdü. yani ben de elbette heyecanlanıyorum ama stres anlamında bişey olmuyor. ilkinde de olmadı gerçiMerhaba arkadaşlar bende aşılama zamanıma geldim bu akşam çatlatma iğnemi vurulduktan sonra Allah'ın izniyle ptesi transferimiz yapılıcak.Ama ben pek rahat değilim sürekli aklımda hamile kalmak bebek sakin olup düşünmemek istiyorum ama olmuyor varmı bi tavsiyesi olan nasıl rahatlayabilirim ben?Hepimizin hakkımızda hayırlısı Allah kimseye annelik duygusunu,evladı aratmasın.Hepimize kolay gelsin...
Merhaba folik evet ilk aşılamam olucak inşallah 4 sene önce hamileliğim oldu ama sonlandırmak zorunda kaldık 1 senedir normal yollardan denedik olmadı şimdi gebzede anadolu hastanesinde aşılama tedavisine başladık hayırlısı Allahtan diyorum ama kafamdanda atamıyorum bakalım tutucakmı bnm yavrumamin merveks hoşgeldin, istanbulda mısın? ve aşılamanı devlette mi yaptırıyorsun? yanılmıyorsam bu ilk denemen. heyecanın bana böyle düşündürdü. yani ben de elbette heyecanlanıyorum ama stres anlamında bişey olmuyor. ilkinde de olmadı gerçiyapıyla alakalıdır belki
İnşallah, çok aratmasın Rabbim. Ben de araştırma hastanesine gidiyorum, denemeler başarısız olursa tüp bebek raporu da alabilirim böylece, diye düşündüm. Yumi geliştirici hangi lacı kullandın? Ve sizde bi engel var mı?Merhaba folik evet ilk aşılamam olucak inşallah 4 sene önce hamileliğim oldu ama sonlandırmak zorunda kaldık 1 senedir normal yollardan denedik olmadı şimdi gebzede anadolu hastanesinde aşılama tedavisine başladık hayırlısı Allahtan diyorum ama kafamdanda atamıyorum bakalım tutucakmı bnm yavrum
ne yaptın serapcım gittin mi?Beennnn :) cumaya randevu aldm :)
ne yaptın poff son durumun nedir? ne dedi dr?yumurtlama sorunum yok ama ben ılacı tam bıttırmeden qıttım doktora ıkı tane daha vardı ıcınde o zaman baktı hıc yumurta olusmamıs daha dedı yarın qıdıcem bakalım ne dıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?