hoşgeldin serap, ben de bu sabah gittim ilk randevuma. gelişmelerle burada buluşalımBeennnn :) cumaya randevu aldm :)
Bende bugun geldim doktora ama cumaya randevu Verdi canim sen neredesinhoşgeldin serap, ben de bu sabah gittim ilk randevuma. gelişmelerle burada buluşalım
istanbul. bugün reglimin 3. günü.Bende bugun geldim doktora ama cumaya randevu Verdi canim sen neredesin
Bende Ankara Benin daha baslamadiistanbul. bugün reglimin 3. günü.
peki cuma gün ne için randevu verdi doktor? ne yapılacakmış?Bende Ankara Benin daha baslamadi
Muayene heralde canım daha adetim başlamadı ilk aşılama yaptırcampeki cuma gün ne için randevu verdi doktor? ne yapılacakmış?
Anladım, ilk randevuyu normalde adetin 3. gününe veriyorlar da o yüzden şaşırdımMuayene heralde canım daha adetim başlamadı ilk aşılama yaptırcam
Bende kasımda aşk başkadır diyorum ve 7-8 kasım gibi ilaçlara başlayacağım, inşallah rabbim bizi duyarKızlaaar yine ben
Temmuz ayındaki başarısız aşılama deneyimimden sonra bu ay ikinci aşılama tedavimle karşınızdayım!
Kasımda Aşk Başkadır diyerek konuyu dağıtıyorum ve aynı süreçte olanları bekliyorum
Kızlaaar yine ben
Temmuz ayındaki başarısız aşılama deneyimimden sonra bu ay ikinci aşılama tedavimle karşınızdayım!
Kasımda Aşk Başkadır diyerek konuyu dağıtıyorum ve aynı süreçte olanları bekliyorum
yumurtlama sorunun var mıydı poff?bende qıttım kızlar benımde asılama olucak ama ılacı ıctım ve 10 gununde baktı hıc yumurta olıusmamıs dedı bu normalmı ya
Amin galadriel inşallahBende kasımda aşk başkadır diyorum ve 7-8 kasım gibi ilaçlara başlayacağım, inşallah rabbim bizi duyar
memnun oldum happy meal, Allah yardımcımız olsun hepimizinkasım 2014 ayında tüp bebek ya da aşılama yaptıracak arkadaşları topiğimize bekliyoruz. aşama aşama gün gün birbirimizi takip edip süreçlerimizi detaylarıyla paylaşıyoruz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.763630/
inşallah yldzbkrc, istanbulda mısın? ikinci aşılama için ümitli konuşuluyor genelde, bekleyip görücez mevlam neylermerhaba Arkadaşlar ben eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ne yazıkki tutmadı. 1 ay ara verdim. bugün adetin 2. günü doktora gittim Goral f verdi tekrardan . bu ay 2. şılammaı olucam umarım hepimiz bu ay pozitif onuçlar alırız arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?