- Konu Sahibi izmirlipinar
-
Merhabalar kızlar. Nişanlım sonunda geldi askerden. Bir hışımla eşya bakmaya başladık daha ayağının tozuyla :)))Bizim odalar çok küçükmüş yaa ben bunu anladım. Bir türlü sığmıyor beğendiğim yatak odaları ve oturma grupları. Yatak odası mecburen marangoza yaptırılacak, oturma odası için de 2 kanepe alacağız sanırım. Daha gezmeye devammm.
selam kızlar.ne
zamandır giremedim.evlilik hazırlıklarında çok stres ve çok heveslenme bize iyi gelmedi sanırım.bir aya yaklaşık süredir evlilik hazırlıkklarını durdurmak zorunda kaldık.hatta nikah terihini bile değiştirecekdik ama şükür sanırım herşey yoluna girdi.nişanlım ameliyat oldu.ani bir ameliyat değildi ama iyileşme döneminde hep ona baktım annesi uzakda çünkü.bu arada 28 kasıma nikah günümüzü aldık.işlemler çok kolay oldu.istediğim gündü zaten yer bulamıyacam diye korkuyordum ama bulduk.sonrasında nişanlım bu sefer beklenmedik bir rahatsızlık yaşayınca ben allak bullak oldum birde onla uğraştık ne zamandır.
kızlar hafta sonu gelinliğimi seçtim
davetiye seçtim
haftasonu evim temizlencek
9 ekimde yerleşcek
koşturmaca devam
shewall ben ziraat mühendisiyim sen ne mühendisisin tatlım.
sizin kasımın başındaymış.bizimki 28 kasımda.mobilyalarımız 30 ekimde teslim edilecek ama o zamana ev yetişir mi bilmiyorum
göğüsler büyük değilse bence güzel olur
hatta bel ve göbek kısmını daha ince gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?