- 8 Mart 2010
- 1.804
- 222
- 173
- Konu Sahibi izmirlipinar
-
hay allah üzüldüm yaa kötü bir durum gerçekten.
Benim eşim de sessizdir ben zorla anlattırmadan hiç bi şey anlatmaz bana. Biraz uğraşmak gerek sanırım, kendi anlatmıyorsa tatlı dille sen yanaşıp bi şekilde anlatmasını sağlamayı dene cnm?
Arkadaşları için nası bi çözüm bulunur bilemedim biraz senin yanında olması gerekirdi bence. Tamam onları da silip atsın demiyorum ama sen rahatsız oluyorsan da bu kadar sık sık birlikte program yapılmamalı
Baya değişimler olmuş cnm herkesin hayatında. Babam şu an iyi çok şükür bikaç gün önce hastaneden çıktı fakat bağırsakları tırbalara bağlı bir süre öyle yaşayacak :26:
Uff yatılı misafir zor oluyordur gerçekten hem de 3 hafta allah kolaylık versinn.
Ev mi alacaksınız şu an kirada mıydınız?
Selam kızlar, herkesin bi telaşesi var valla, aman Allahta eksik etmesin diyorum.
Ama benim telaşem sizinkilerden çok farklı...
Kızlar eşimle anlaşmıyoruz artık. her gn deli gibi kavga ediyoruz artık ağzımızda boşanma lafı sakız oldu.
evde pek huzurum yok. artık eş gibi değilizde düşman gibiyiz.
İş yerinde de aynı huzursuzluk devam ediyo, sonuçta aynı işte çalışıyoruz.
Benim için 12 kasım evlilik tarihimden bu yana çok şey değişti.
Tam düzelicek gibi oluyoruz işte tam barıştık artık sorunlarımız kalmıcak dediğim zamanda mutlaka gene bi tartışma ortamında buluyorum kendimi.
Tadım tuzum kalmadı artık. bakalım nereye kadar.
kızlar doktora gittim kadın doğuma.
2 cm bi kist varmış, doktor önemli değil ama izleyelim dedi.
sizde gidin isterseniz kontrole.
geçmiş olsun canım,inşallah önemli bi şey değildir.
Ama insan ister istemez korkuyo.
Bide her doktora güvenemiyo insan, doktorun iyi mi
Geçmiş olsun canım, ne yaptın bi daha gittin mi doktora? Umarım önemli bişey değildir :44:kızlar doktora gittim kadın doğuma.
2 cm bi kist varmış, doktor önemli değil ama izleyelim dedi.
sizde gidin isterseniz kontrole.
Kızlarrr gelemiyorum bu aralar :s
şöle kısaca bi göz gezdridim
Mervecim bizde çok kavga ediyoruz hiç anlaşamıyoruz inan ama biraz daha sabretmeliyiz
daha cok yeni
zamanla herşey daha güzel olcak inşallah
Aok ve shewall sizler nasılsınız yoktur umarım aksilik
Hadi hayırlı uğurlu olsun iş iştir bence büyüğü küçüğü olmaz canım
ben hala işsizim eee kimsemde olmadığı için çokta canım sıkılıyo umarım kısa zamanda güzel bir işe girebilirim
yoksa ruh halimin gidişatı kötü
Kızlarrr gelemiyorum bu aralar :s
şöle kısaca bi göz gezdridim
Mervecim bizde çok kavga ediyoruz hiç anlaşamıyoruz inan ama biraz daha sabretmeliyiz
daha cok yeni
zamanla herşey daha güzel olcak inşallah
Aok ve shewall sizler nasılsınız yoktur umarım aksilik
Geçmiş olsun canım, ne yaptın bi daha gittin mi doktora? Umarım önemli bişey değildir :44:
Özge hoşgeldin işe mi başladın nerelerdesin? Bizde bi aksilik yok çok şükür, ben ufak çaplı bi işe başladım bi dil kursunda, şimdilik h.sonu sadece ama öğrenci grupları geldikçe artacak derslerim
kasım gelinleri merabalar hepinize.....çok uzun zaman oldu görüşmeyeli..neler olmuş neler bitmiş 5 ayda...benim bi sorunum sıkıntım yok çok şükür..3 ay eşimden ayrı kalmıştım ben işimden dolayı ama neyseki artık birlikteyiz...eşimden işimden hayatımdan çok memnunum...başta evliliğe adapte olmakta zorlandım ama oldu mutluyum.....
geçmiş sayfaları okudum.en taze olay mervenin olayı sanırım..mervecim daha çok yeniyiz eşi tanımakta davranışlarını anlamakta zorluk çekebilirsin ama karşılıklı anlayış şart.boşanma lafını ağzınıza almayın bence..en basit en kolay yöntemi seçmeyin....inşallah düzelir iyi haberlerini bekliyoruz...
bende işe gidip geliyorum kızlar. 5 ayı devirdik bile.
bi yandan da 1 hafta sonra tezimi teslim edeceğim ona çalışmaya çalışyıroum.
öpüyorum herkesi
uzak kalmayın topiktenn
selam kızlar
ses yok kimseden herkes iyidir inşallah
öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?