- Konu Sahibi izmirlipinar
-
selam herkese;
Bende Kasım geliniyim. 27 Kasım kısmetse düğün.zemuszemus
Bu gün itibariyle 93 gün kaldı. Stresten yüzümde sivilceler çıkıyor artıkmafoldumben
izmirli resim ekleyebilince bekliyrz mobilyalarını hem bizede fikir olur
selam herkese;
Bende Kasım geliniyim. 27 Kasım kısmetse düğün.zemuszemus
Bu gün itibariyle 93 gün kaldı. Stresten yüzümde sivilceler çıkıyor artıkmafoldumben
gelınden baskası anlamıyor hele damat hıc anlamıyor,cok daha rahat oluyorlar..sıkıstırmak yerıne zamana yayarak yapmak gerekıyor ama sen konusunca cok panık bır ınsan suclamasıyla karsı karsıya kalıyosun.cok ıyı anlıyoruz sızlerı.çevremdeki herkez son biray hepşeyi hallederiz diyorlar.ama evdeki hesap çarşıya uymuyor ki.son anda bir aksilik olacakda içime sinmeyen şeylere '' tamam bu olsun '' derim diye önlem almak için panikliyorum.demek ki yaşadığımız süreç normal ve sadece ben yaşamıyorum.buna sevindim.biz birbirimizi anlayabiliyorsak destek oluruz o halde kaydirigubbakcemile5
bizimde resmi olarak belirlenmiş bir tarihimiz yok ama kendi kendimize 28 kasım olarak belirledik.
nikah tarihi bulma kısmını tam olarak bilemiyorum yogunluga göre değişir ve kasımda da çok yoğun olmaz diye düşünüyorum ama genede çok geçe bırakmamak lazım
bende kasım 13unde ewlenıyorum
ew bellı ama daha tadılata baslayamadık kıracılar var
yatakodası salon gıyınme odasını aldık
dunde beyaz esyalarımızı sectık
smdı gerıye banyo ve mutfak kaldı
gelınlıgımde dıkılıyor hihoyyyt
selam birgün arayla evleniyoruz pasaklı .sende hazırlıklar ne aşamada.offf o sivilceleri sorma yaaa ergenlikte bile çıkmamıştı.önüme gelen herkezle kavga ediyorum stresden :)))
gerçekten çok zor işlermiş,beyaz esyaları sectıkte kucuk ev aletlerı kaldı
elektrık supurgesı ve sac kurutma makınesınde cok kararsızım,tavsıyelerınız varmı?
kına gecesı ıcınde ne yazıkkı bılmıyorum,bende arastırıcam
benim elektrik süpürgesi yerine Aura Cleanmax temizlik robotum var.fiyatı biraz tuzlu ama mucezeler yaratıyor.çoğumuz çalışan bayanlarız ve çok fazla temizliğe ayıracak vaktimiz olmayaak.derin temizleme özelliği ile evdeki tüm toz toprakdan kurtulursak tozlanmada azalacak.yani fiyatına göre özelliklerini değerlendirsek çok pahalı sayılmıyor.
ayrıca saç kurutma makinesinde ben vigo aparatı olan bir makine tercih ettim.Allah korusun elinde patlar falan mazallah diye markalı kaliteli birsey almak lazım.BRAUN bence iyidir.
bır kez alınıyor ve bunlar cok onemlı benım ıcınde o yuzden kalıte olması lazım
sımdı arastırıyorum onu daha once hıc duymamıstım :kedi:
babam dyson alalım dıyor oda guzel ama gunluk kullanımı cok zor
bende toza alerji olduğu için elektrikli süpürge kullanamıyorum.ve piyasayı çok araştırdım dyson larda sağlıklı değil.elektrik süpürgesi önce çekiyor tozun büyük kısmını arkadan atıyor o koku beni mahvediyor.şimdi kullandıgımın su haznesine koku koyunc bir yandan evi hem temizliyor hemde tozsuz ve parfümlü hava veriyor.ayrıca koltuk ve yatak temizliğide çok önemli.özelikle yattıgımız yataklardan insan derisi ve vücüt yagı yataga siniyor.bende bu makineden önce bunu bilmiyordum.onlarıda temizliyor
baktım canım ama ıhlasın urunuymus,ıhlasın urunlerının hıc bırınden hoslanmıyorum
onunla esdeger raınbow warmıs bıde onu arastırıcam
kızlar tekrardan meraba..yoktum bi kaç gündür..ev bulma telaşındaydım ve sonunda evimizi tuttuk boyattık mobilyalar geldi...sizler neler yaptınız görüşmeyeli:)
hayırlısı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?