- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi izmirlipinar
-
ayy hiç kusura bakmasınlar, erkek tarafından kimse aslaaa yanii, kına falan yakamaz. hele hele kayınvaldem elini bile süremez bana.
giyimolog ayy bir eşya muhabbeti oldu anlatamam sana, o gün bu gün kayınvaldem benden 2 metre uzaktan geçsin, pençelerim çıkıyo hemen.
ama durr ben daha yapmadım ona bi şey yapıcam, 2 geliniyle zaten görüşmüyo, malüm evlatlarını da çok az görüyo, 3. geliniyle konuşamıcak çünkü oğluna da nadir aradaaaa bi görücek. dünyanısını ters çeviricem. o kadar kin ve nefret doluyum
giyimolog ayy bir eşya muhabbeti oldu anlatamam sana, o gün bu gün kayınvaldem benden 2 metre uzaktan geçsin, pençelerim çıkıyo hemen.
ama durr ben daha yapmadım ona bi şey yapıcam, 2 geliniyle zaten görüşmüyo, malüm evlatlarını da çok az görüyo, 3. geliniyle konuşamıcak çünkü oğluna da nadir aradaaaa bi görücek. dünyanısını ters çeviricem. o kadar kin ve nefret doluyum
kızlar kınayı benim bildiğim evliliği mutlu giden anası-babası sağ olan bir yenge yakar :)
bu güzel fikir yenge teyze mutlu işte evli olcak ama :))
Günaydın kızlarrrr : ))
oske.06 benim canımı da çok sıktı ondan böyle şeytan oluyorum....
Bu gün geliyoo eşyalarımmm zemuszemus
ohh süper ne güzell
sizin işler bitti
bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba :)
oske bizim ay sonu diyemidir neden sanki hiç o ev yerleşemiyecekmiş gibi sanıyoruz.
biizim evin daha boya badanası duruyor.mobilyalar sözde ay sonuna gelecekdi ama ev yetişmeyeceğinden erteleyecez .umarım bizde görecez o günleriiii kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
sizin yine ii canım seçilmiş siiparişi verilmiş mobilyalar var
daha bizim ew tadilatı bitmedi
yemek masasını falan beğendik ama
koltuk takımı bide yatak odası varr
düşündükçe kalbim sıkışıyor yahuu
yok canım özel sipariş vermicez
bende kolay seçilir diye düşünüyorum
ama işte ben Ankaradayım o istanbulda
ewimizde istanbulda olcak
çalıştığımdan dolayıda
29 ekimden önce gidip seçme şansım yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?