• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kasım 2009 anneleri bebeklerimizin gelişimlerini paylaşalım

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
begonvil07 canım benim bebeğimde doğduğu andan beri kusuyor bizimkini reflü dedi dr ileç verdik gene kusuyor fakat milupanın ar mamamsını önerdi reflü için o daha iyi geldi kusmalar azaldı
şimdi ben merak ettim amipli dizanteri dediğin nasıl bişey benim bebeğimde çok kusuyor ya belirtisi sadece kusmamı yoksa ishali falan varmı anlatırmısın
ayrıca o kadar üzülme hayatım Allahım daha beterinden sakınsın yavrularımızı bende çok istedim bu bebeği ondan önce bi düşük yaptım bu bebeğimi kaybetme korkusla hamileleiğim geçti seni anlıyorum

begonvil07 canım benim bebeğimde doğduğu andan beri kusuyor bizimkini reflü dedi dr ileç verdik gene kusuyor fakat milupanın ar mamamsını önerdi reflü için o daha iyi geldi kusmalar azaldı
şimdi ben merak ettim amipli dizanteri dediğin nasıl bişey benim bebeğimde çok kusuyor ya belirtisi sadece kusmamı yoksa ishali falan varmı anlatırmısın
ayrıca o kadar üzülme hayatım Allahım daha beterinden sakınsın yavrularımızı bende çok istedim bu bebeği ondan önce bi düşük yaptım bu bebeğimi kaybetme korkusla hamileleiğim geçti seni anlıyorum

amin canım hepimizin yavrularını korusun allahım şimdi bu belirtilerde sadece kusma
değil isal de eşlik ediyordu aslında yüksek ateş te yaparmış ama bizim
hiç ateşimiz olmadı ama isal ve kötü kokulu kaka ve kakada beyaz beyaz
şeyler.... fakat bugün gittik bu konu süt alerjisiyle karışabiliyormuş bugün test
yaptırdık bakalım ilaçsız iyileştirmeye çalışıyor dr sonuçta ilaç iyi birşey değil
biz de önceleri reflü olabilir diye düşünmüştük hala emzirirken kafasını dik
tutmaya çalışırım...
ilgilendiğin için de ayrıca teşekkür ederim...a.s.

canım çok geçmiş olsun inşallah çok önemli birşey değildir ben o kusma önleyici mamadan çok fayda gördüm eğer reflü teşhisi olursa dr una onu söyle canım çocuum rahatladı valla 1 yaşına kadarda o mama kullanılabiliyormuş. aklında bulunsun mutlaka yaz ama sonucu merak ederim ben

selam canım bizim alerji testi temiz çıktı yani bu mikrop gerçekten
var bakalım kefire dut şurubuna ve elma sirkesine ağırlık verdim
kendiliğinden de geçebilir dedi doktorumuz sonuçta ateş yok kusmaları,
baya az zaman zaman, bakalım bekleyip göreceğiz umarım
en kısa sürede bütün yavrulara acil şifalar...
:Saruboceq::Saruboceq:

hadi geçmiş olsun canım inşallah kefir iyi gelir de bebeişin rahatlar bizimkide reflüden kusmalarımız yedikleri ağzına gelio sürekli inşallah bizimkide düzelride kuzucuklar rahat eder

neden burada kimse yok başka konular varmış oraya mı geçtiniz yoksa haberim yok
bu aydan itibaren ek gıdaya başladık meyve püresi çorba ve muhallebi milupanın
irmikli sütlü buğdaylı olanından verdim yarım ölçek hazırladım yedikten sonra çok
karnı ağrıdı acaba pirinç unlu olanı vardı ondan mı yapsaydım? sonuçta ilk

Back