benim oğlumda 3 100 doğdu 50 cm boyu vardı ilk 3 ay 1 kilo aldı ama şimdi 350 gr
bende meyvesuyunu cam rendede yapıyorum bide bişey duydum anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş acaba muhallebi ve yoğurdunu keçi sütü ile yapsakmı
Canım Dr mu başlattı ek gıdaya ? Biz geçen hafta gittik Dr. kontrolüne 6320 gr olmuş yanı 600 gr kadar almış boyuda 64 cm olmuş. Dr. dedi 500 gr ın altına düşmediği sürece 6 ay dolana kadar sadece anne sütü ile gidelim diye.. Acaba bende başlasam mı yavaştan ? Yoksa Dr. umu dinlesem??
bebilerinizi oturtuyormusunuz peki
bebekleriniz ayağa kalkmak için ağlıyormu bizimki ağlıo ayaklarını yere basmaya bayılıo hemen susuyo:hulya:
slm kızlar benim tontonumda 17 kasımda 3565 gr 51 cm doğdu
gelişimi bu aya kadar güseldi ama son 40 günde 600 gr almış diye bende çok kafama takıyorum
tam 4. ay kontrolünde 7 kg 69 cm baş çevresi 45 benimki kadar koca kafalısını hiç duymadım cnm takılma boşver anne sütü +günde 90cc dan 2 kez devam sütü içti ama ben 4 ayımız dolduğundan itibaren başladım tattırmaya ilk sbh anne sütünden sonra ikinciye açıktığında meyve püresi verdim ilk gün elma cam rendede rendeledim pütürde bıraktım hafifiten akşamüzeride açken yoğurt tattırdım sonraki gün şimdi hergün sbh ara öğünde sırasıyla elma havuç armut veriyorum akşamüzeride yoğurt bu hafta bunlara alışsın hele haftayada öylen öğününe havuç patates 1 bardak suda haşlayıp içine az pirinç katıcam bakalım sevicekmi meyve yoğurtla aramız iyi gibi görünüyor
birde aptamilin akşam öğünü için sütlü pirinçli aldım ama sevmedi pek biberondan verince içti gerçi ama kaşıkla tükürdü hep bunları tabi birkaç kaşık tadımlık veriyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?