- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
- Konu Sahibi Poncikponcik
-
belki doğum ağrısıdır diye kalkıp yürüyorum evin içinde.. eğilip kalkıyorum squat dedikleri şeyi yapıyorum.. 1 haftadır falan da pilates topunda zıplıyorum.. yani tetikleyici bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. 4-5 saat böyle geçiyorbuna rağmen açılma bile yok.. yarın sabah 9 da randevum var.. dua edin valla artık bir şey olsun
he bir de 36 dayken erken dediği için magnezyumu günde 2 ye çıkarmıştık.. sabah akşam içiyordum.. bir danış doktoruna, beni rahatlatmıştı..Hadi ya. Ne yapıyorsunuz peki o anda
Bol su içtim ve hep yattım Can'ımBugün şükür biraz daha iyiyim sancim yok ama kasilma ara ara yaşadım. Doktor ne onerdi sana kasilma aninda canim
he bir de 36 dayken erken dediği için magnezyumu günde 2 ye çıkarmıştık.. sabah akşam içiyordum.. bir danış doktoruna, beni rahatlatmıştı..
sağol canım benim ben de korkmuştum erken mi geliyo falan diye de.. demek ki herkesi bi yokluyo :) korkma sen magnezyumu 2 ye çıkarsan rahatlarsın muhtemelen..Ay hadi Allah yardimcin olsun. Ne gusel vaktini tamamlamissin masallah. Darisi bize :)
Bol su içtim ve hep yattım Can'ım
sağol canım benim ben de korkmuştum erken mi geliyo falan diye de.. demek ki herkesi bi yokluyo :) korkma sen magnezyumu 2 ye çıkarsan rahatlarsın muhtemelen..
anladım çok çok geçmiş olsun.. o zaman bolca yatak :) güzel ve keyifli müzikler dinle :)Dun eve gelince magnezyum aldim canm. Zaten o rahatlatti. Ama bobrek rahatsizi olduğum icin magneZyuma cok yuklenemiyoruz
anladım çok çok geçmiş olsun.. o zaman bolca yatak :) güzel ve keyifli müzikler dinle :)
ay inşallahSaol tatlim:) sabah sende guzel haberler alırsın insallah
ay inşallahsanki çocuğu her hafta görmeye gidiyoruz da göstermiyorlar elimden alıyolar gibi
Bende anlamam saniodum canm ama anlasiliyor. Bebek karninda sanki bi yere toplaniyo gibi karnın kaskati oluyo hissediosun
umarım bi 3-4 hafta daha bekler bebişin .Merhaba arkadaslar. 34 haftalik hamileyim dün aniden sanci gibi bişey basladi ve kasilmalarla devam etti. Hemen doktora gittim ilk ultrasonla bebise baktı rahim agzina bakti acilma yok dedi. nst ye baglandim. Yalanci sanci ve kasilma ordada cikti. Kasilmayi onleyici dil alti bi ilac verdi ve eve gidince magnezyum ic dedi . Bugun cok şükür iyiyim. Ama erken dogum korkusu hala uzerimde kaldi gece hic uyuyamadim. Boyle bir durum yasayan var mi
Magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum canım ona rağmen oluyordu. Yabancı bi ilaçmış bu doktorum getirtti.Progestani ilk 3 ay kullandim canm dis gebelik olmasin diye. Magnezyum mu kullandin onun yaninda. Dun doktor eve gidince magnezyum al dedi. Ama onada cok yuklenemiyoruz bobreklerimden rahatsizim bi yandan taşta var bobreklerimde
umarım bi 3-4 hafta daha bekler bebişin .
böyle bi şey yaşamadım 40 . haftayı belkedi bebeklerim.
Magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum canım ona rağmen oluyordu. Yabancı bi ilaçmış bu doktorum getirtti.
hamileliğin 5. ayından itibaren magnezyum veriyor doktorlar . demek ki bu kasılmaları önlemek için .Anladim canm bende magvital var. Icince iyi geldi ama cokta yuklenemiyorum bobreklerden dolayi
hamileliğin 5. ayından itibaren magnezyum veriyor doktorlar . demek ki bu kasılmaları önlemek için .
gerçi benim bacak kramplarım oluyordu gece. onun için yazmıştı.
az daha sabreder umarım . ikinci çocuk mu neden sezaryen oluyorsun .
35. Haftanı doldur korkmana gerek Yok. Bebeğin gelişimi normalse ve ciğer geliştirici oldun sa 35 ten sonra kuveze girmiyorAnladim canim. Bende bugun hic yerimden kalkmadim korkudan
Bende onu kullanıyorum :). Böbreklerin için yapılabilecek bişey yok mu kuzum?Anladim canm bende magvital var. Icince iyi geldi ama cokta yuklenemiyorum bobreklerden dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?