• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasılma ve yalanci sanci

Ne yaptın canım, bebeğin gelmeye niyeti yok muymuş hala :)
yok canım gece boyunca ağrı sancı var.. doktor ablaya gidip nst ye girince yok :D ama doğum kanalına girmiş zaten bugün çarpık çurpuk yürümeye başladım.. Bugün daha detaylı konuştuk artık doktor işleyişi anlattı. Beklemeye devam, kendi gelmezse 40+5 te müdahale edeceğiz dedi :) Ya doğumu başlatacak ya da sezeryan.. Ama zaten bebek iri ben minyonum, çatı muayenesinden geçse de pek ümitli değil doktorum.. Bekliyoruz.. En azından kafamı ve sıralamayı netleştirdi.. Normal istediğim için de bekliyoruz bakalım :)

yok canım gece boyunca ağrı sancı var.. doktor ablaya gidip nst ye girince yok :KK70: ama doğum kanalına girmiş zaten bugün çarpık çurpuk yürümeye başladım.. Bugün daha detaylı konuştuk artık doktor işleyişi anlattı. Beklemeye devam, kendi gelmezse 40+5 te müdahale edeceğiz dedi :) Ya doğumu başlatacak ya da sezeryan.. Ama zaten bebek iri ben minyonum, çatı muayenesinden geçse de pek ümitli değil doktorum.. Bekliyoruz.. En azından kafamı ve sıralamayı netleştirdi.. Normal istediğim için de bekliyoruz bakalım :)
Hadi bakalım, bugün yarın alırsın o zaman bebeğini kucağına. Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti neydi canım bebeğinin:KK36:

Hadi bakalım, bugün yarın alırsın o zaman bebeğini kucağına. Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti neydi canım bebeğinin:KK36:
ay ağzından bal damlıyor inşallah canım ya valla artık bir şekil gelse sonrasına razıyım :KK48:o_O Bizimki bir küçük minnak Eylül meselesi :KK15:

35. Haftanı doldur korkmana gerek Yok. Bebeğin gelişimi normalse ve ciğer geliştirici oldun sa 35 ten sonra kuveze girmiyor

Bugun 34+1 im canm. Cok sukur bebisin gelisimi guzel. Tek korkum kuvoze girmesi. Doktor kasilmalar sancilar artarsa ciger gelistiriciye baslicam dedi. Insallah vakti zamaninda gelir

Bende onu kullanıyorum :). Böbreklerin için yapılabilecek bişey yok mu kuzum?

Yok tatlim tasi dusurmemeye calistim çok sukur tas sabit durdu hareket etmedi. Böbrekte up darlgim var oda surekli idrar yolu enfeksiyonu yapio. Bugun uroloji doktorumla gorustum magvitali kasilma olduğu zamanlar al her gun alma dedi. Bakalm su bebislerimizi bi saglikla kucagimiza alsakta rahatlasak

Yok tatlim tasi dusurmemeye calistim çok sukur tas sabit durdu hareket etmedi. Böbrekte up darlgim var oda surekli idrar yolu enfeksiyonu yapio. Bugun uroloji doktorumla gorustum magvitali kasilma olduğu zamanlar al her gun alma dedi. Bakalm su bebislerimizi bi saglikla kucagimiza alsakta rahatlasak
Sağlıkla kucağına alrsın inşallah balım. Çok geçmiş olsun

Bugun 34+1 im canm. Cok sukur bebisin gelisimi guzel. Tek korkum kuvoze girmesi. Doktor kasilmalar sancilar artarsa ciger gelistiriciye baslicam dedi. Insallah vakti zamaninda gelir
Can'ım durumun iyi demekki maşallah vb hastaneye adım attım benim yatışım yapılma işlemi yapılırken birinci doz ciğer geliştirici olmuştu bile. Moralini yüksek tut . Bebek 35 ten sonra kuveze girmiyor

Back