- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 30
- Konu Sahibi Poncikponcik
Gerçi çok vakit kalmamış doğuma :)Anladim canm bende magvital var. Icince iyi geldi ama cokta yuklenemiyorum bobreklerden dolayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçi çok vakit kalmamış doğuma :)Anladim canm bende magvital var. Icince iyi geldi ama cokta yuklenemiyorum bobreklerden dolayi
Ne yaptın canım, bebeğin gelmeye niyeti yok muymuş hala :)he bir de 36 dayken erken dediği için magnezyumu günde 2 ye çıkarmıştık.. sabah akşam içiyordum.. bir danış doktoruna, beni rahatlatmıştı..
yok canım gece boyunca ağrı sancı var.. doktor ablaya gidip nst ye girince yok ama doğum kanalına girmiş zaten bugün çarpık çurpuk yürümeye başladım.. Bugün daha detaylı konuştuk artık doktor işleyişi anlattı. Beklemeye devam, kendi gelmezse 40+5 te müdahale edeceğiz dedi :) Ya doğumu başlatacak ya da sezeryan.. Ama zaten bebek iri ben minyonum, çatı muayenesinden geçse de pek ümitli değil doktorum.. Bekliyoruz.. En azından kafamı ve sıralamayı netleştirdi.. Normal istediğim için de bekliyoruz bakalım :)Ne yaptın canım, bebeğin gelmeye niyeti yok muymuş hala :)
Hadi bakalım, bugün yarın alırsın o zaman bebeğini kucağına. Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti neydi canım bebeğininyok canım gece boyunca ağrı sancı var.. doktor ablaya gidip nst ye girince yok ama doğum kanalına girmiş zaten bugün çarpık çurpuk yürümeye başladım.. Bugün daha detaylı konuştuk artık doktor işleyişi anlattı. Beklemeye devam, kendi gelmezse 40+5 te müdahale edeceğiz dedi :) Ya doğumu başlatacak ya da sezeryan.. Ama zaten bebek iri ben minyonum, çatı muayenesinden geçse de pek ümitli değil doktorum.. Bekliyoruz.. En azından kafamı ve sıralamayı netleştirdi.. Normal istediğim için de bekliyoruz bakalım :)
ay ağzından bal damlıyor inşallah canım ya valla artık bir şekil gelse sonrasına razıyım Bizimki bir küçük minnak Eylül meselesiHadi bakalım, bugün yarın alırsın o zaman bebeğini kucağına. Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti neydi canım bebeğinin
Boyle bir durumu yasayan yok mu
Adıyla yaşasın inşallah cok sevdiğim bir isim. Eylül benim içinde özeldiray ağzından bal damlıyor inşallah canım ya valla artık bir şekil gelse sonrasına razıyım Bizimki bir küçük minnak Eylül meselesi
Teşekkürler umarım kendisi de beğenir.. iki isimli olacak.. Eylül Deniz.. umarım severAdıyla yaşasın inşallah cok sevdiğim bir isim. Eylül benim içinde özeldir
İnşallah sever canımTeşekkürler umarım kendisi de beğenir.. iki isimli olacak.. Eylül Deniz.. umarım sever
35. Haftanı doldur korkmana gerek Yok. Bebeğin gelişimi normalse ve ciğer geliştirici oldun sa 35 ten sonra kuveze girmiyor
Bende onu kullanıyorum :). Böbreklerin için yapılabilecek bişey yok mu kuzum?
Gerçi çok vakit kalmamış doğuma :)
Bende bu sancıyı kasılmayı anlayamamaktan korkuyorum
30. haftadan 40. haftaya kadar nst de hep sancı çıktı sezeryanla ancak doğum yaptım
Sorunsuz geçer inşallah balım :)Aynen canm bi 2 3 hafta daha sabretsek cok ii olcak:)
Sağlıkla kucağına alrsın inşallah balım. Çok geçmiş olsunYok tatlim tasi dusurmemeye calistim çok sukur tas sabit durdu hareket etmedi. Böbrekte up darlgim var oda surekli idrar yolu enfeksiyonu yapio. Bugun uroloji doktorumla gorustum magvitali kasilma olduğu zamanlar al her gun alma dedi. Bakalm su bebislerimizi bi saglikla kucagimiza alsakta rahatlasak
Sorunsuz geçer inşallah balım :)
Anladim canm. Sen neler yaptin peki sanci durumlarinda
Can'ım durumun iyi demekki maşallah vb hastaneye adım attım benim yatışım yapılma işlemi yapılırken birinci doz ciğer geliştirici olmuştu bile. Moralini yüksek tut . Bebek 35 ten sonra kuveze girmiyorBugun 34+1 im canm. Cok sukur bebisin gelisimi guzel. Tek korkum kuvoze girmesi. Doktor kasilmalar sancilar artarsa ciger gelistiriciye baslicam dedi. Insallah vakti zamaninda gelir