- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
- Konu Sahibi Poncikponcik
-
30.haftadan beri yasiyorum normal son ayinda yalanci sancilarin olmasi...dr.um kanama leke duzenli sancin ya da cok degisik bir durumda hissedersen gel dediBoyle bir durumu yasayan yok mu
30.haftadan beri yasiyorum normal son ayinda yalanci sancilarin olmasi...dr.um kanama leke duzenli sancin ya da cok degisik bir durumda hissedersen gel dedi
ilk gebeligimde hic sanci yasamadim.3 cm acilmis haberim yok.yuruye oynaya gittim.suni sanciyla dogum yaptimIlk gebelik olunca insan telaslaniyor. Nst dede sanci cikinca baya bi korktum. Su 1 ayi bi atlatsak sag salim
ilk gebeligimde hic sanci yasamadim.3 cm acilmis haberim yok.yuruye oynaya gittim.suni sanciyla dogum yaptim
Simdi devamli kasik agrisi sanci bel agrisi ne varsa cekiyorum masallah.gunu gelince ins kolay bir dogum olur.herkesin rabbim yardimcisi olsun
36 dan beri böyleyim bende canım..Boyle bir durumu yasayan yok mu
CAnım 39 da Doğum sancım ve kasılmalarım başladı ilaçla kesildi açılmam olmadı şükür. Senin durumun iyi gözüküyor endişe yapma
Aynen Can'ım yanlış yazdım 29 da başladı malesef daha erken kasılmam vardı ama ilk gebelik anlayamadım kasılma olduğunu. 38+5 te sağlıklı Doğum yaptım şükür39 da neden dogumu durdurmak istediniz ki saglikli olmuyor mu o hafta
Paedon ikinci mesaji gec gordum 29 mus
Bunun için progestan ve bi ilaç kullanıyorum. İlacın etkisi geçince hemen böyle top oluyor bebek karnımda ağrım başlıyor.Merhaba arkadaslar. 34 haftalik hamileyim dün aniden sanci gibi bişey basladi ve kasilmalarla devam etti. Hemen doktora gittim ilk ultrasonla bebise baktı rahim agzina bakti acilma yok dedi. nst ye baglandim. Yalanci sanci ve kasilma ordada cikti. Kasilmayi onleyici dil alti bi ilac verdi ve eve gidince magnezyum ic dedi . Bugun cok şükür iyiyim. Ama erken dogum korkusu hala uzerimde kaldi gece hic uyuyamadim. Boyle bir durum yasayan var mi
Aynen Can'ım yanlış yazdım 29 da başladı malesef daha erken kasılmam vardı ama ilk gebelik anlayamadım kasılma olduğunu. 38+5 te sağlıklı Doğum yaptım şükür
36 dan beri böyleyim bende canım..
Bebek bi yere toplanıp büzülüyor ve sana sıkışma gibi his veriyorKaailma nasil oluyor bnde anlamam kesin
29 yazacaktım Can'ım
Bunun için progestan ve bi ilaç kullanıyorum. İlacın etkisi geçince hemen böyle top oluyor bebek karnımda ağrım başlıyor.
belki doğum ağrısıdır diye kalkıp yürüyorum evin içinde.. eğilip kalkıyorum squat dedikleri şeyi yapıyorum.. 1 haftadır falan da pilates topunda zıplıyorum.. yani tetikleyici bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. 4-5 saat böyle geçiyorHadi ya. Ne yapıyorsunuz peki o anda
Bebek bi yere toplanıp büzülüyor ve sana sıkışma gibi his veriyor
Kaailma nasil oluyor bnde anlamam kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?