• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasılma ve yalanci sanci

belki doğum ağrısıdır diye kalkıp yürüyorum evin içinde.. eğilip kalkıyorum squat dedikleri şeyi yapıyorum.. 1 haftadır falan da pilates topunda zıplıyorum.. yani tetikleyici bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. 4-5 saat böyle geçiyor :KK43: buna rağmen açılma bile yok.. yarın sabah 9 da randevum var.. dua edin valla artık bir şey olsun :KK70:

Ay hadi Allah yardimcin olsun. Ne gusel vaktini tamamlamissin masallah. Darisi bize :)

sağol canım benim ben de korkmuştum erken mi geliyo falan diye de.. demek ki herkesi bi yokluyo :) korkma sen magnezyumu 2 ye çıkarsan rahatlarsın muhtemelen..

Aynen canim yazilanlari okuyunca icim rahatladi biraz. Erken dogumdan korkuyorum ya gerci bebegin kilosu filan yine iyi ama ciğerlerinden korkuyorum o kuvoz süreci filan.

Merhaba arkadaslar. 34 haftalik hamileyim dün aniden sanci gibi bişey basladi ve kasilmalarla devam etti. Hemen doktora gittim ilk ultrasonla bebise baktı rahim agzina bakti acilma yok dedi. nst ye baglandim. Yalanci sanci ve kasilma ordada cikti. Kasilmayi onleyici dil alti bi ilac verdi ve eve gidince magnezyum ic dedi . Bugun cok şükür iyiyim. Ama erken dogum korkusu hala uzerimde kaldi gece hic uyuyamadim. Boyle bir durum yasayan var mi
umarım bi 3-4 hafta daha bekler bebişin .
böyle bi şey yaşamadım 40 . haftayı belkedi bebeklerim.

Progestani ilk 3 ay kullandim canm dis gebelik olmasin diye. Magnezyum mu kullandin onun yaninda. Dun doktor eve gidince magnezyum al dedi. Ama onada cok yuklenemiyoruz bobreklerimden rahatsizim bi yandan taşta var bobreklerimde
Magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum canım ona rağmen oluyordu. Yabancı bi ilaçmış bu doktorum getirtti.

Anladim canm bende magvital var. Icince iyi geldi ama cokta yuklenemiyorum bobreklerden dolayi
hamileliğin 5. ayından itibaren magnezyum veriyor doktorlar . demek ki bu kasılmaları önlemek için .
gerçi benim bacak kramplarım oluyordu gece. onun için yazmıştı.
az daha sabreder umarım . ikinci çocuk mu neden sezaryen oluyorsun .

hamileliğin 5. ayından itibaren magnezyum veriyor doktorlar . demek ki bu kasılmaları önlemek için .
gerçi benim bacak kramplarım oluyordu gece. onun için yazmıştı.
az daha sabreder umarım . ikinci çocuk mu neden sezaryen oluyorsun .

Bendede 5. Ayda verdi ama dedigim gibi bobrekten dolayi yuklenemiyorum. Bendede vajinada kasilma vardi bi muddt kullandim iyi geldi. Ayni zamanda böbrek tasim var ondan dogumda zorlanmamam gerekiyormus. Zaten hamileligim zor geçti bobrek tasi erken doguma yada dusuge sebep oluyormus. Onu dusurmemek icin hep dinlenerek gecirdim

Back