• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıkta kist - Lütfen yardım edin.

Belladerin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
178
251
23
Kizlar selam. Bugun itibariyle kasigimda, anal bolgeye dogru kocaman bir kist cikti. Ucu mor-siyah sekilde disa dogru. Ancak siktigimda herhangi bir akinti gelmiyor. Oyle sivilce ucu gibi ucu da yok. Dokununca da felaket aciyor. Ucunun altinda da bildiginiz yumruk kadar bisey var. O yuzden kil donmesi oldugunu dusunmuyorum. Zaten yakin zamanda kil donmesine neden olacak jilet-agda tarzi bir sey de yapmadim. O kadar agriyor ki az once oturup hungur hungur agladim. Bacaklarim birbirine surttukce asiri acim oluyor. Oturamiyorum bile dogru duzgun. Bir gun icinde cikti ve anlattigim kadar buyudu. Yarin hafta sonu oldugu icin doktora da gidemiyorum. Daha once aranizda boyle bir sey yasayan oldu mu? Aklima binbir turlu sey geliyor internetten arastirdikca daha da bunaliyorum. Genel cerrahiye randevu aldim pazartesi gunune. Normalde kadin doguma mi gitmem gerekiyordu? Kist gibi bir sey oldugu icin genel cerrahiye almak istedim. Yanlis mi yaptim? Genel cerrahi ilgilenmez mi?

Canım ben varım kaç aydır çıkıyor 1hafta 10gün enfeksiyon kapıp geçiyo 1buçuk ay sonra tekrar çıkıyor napıcağımı şaşırdım sen gittinmi hastahaneye

Back
X