Kasıkta batma gebelik belirtisimi

hayır. su an yumurta döllendiyse bile tutunması 6-7 gün sonra oluyor. bu kadar erken belirti olmaz. su an yasadıklarınız yumurtlama belirtisi olabilir.

hayır. su an yumurta döllendiyse bile tutunması 6-7 gün sonra oluyor. bu kadar erken belirti olmaz. su an yasadıklarınız yumurtlama belirtisi olabilir.
Pardon yanlış izah etmişim yumurta tutması 6-7 günde oluyor evet demek istediğim acaba yumurtlama oldu ilk günlerinde iğne batması oluyormuydu tamamen ögrenmem için zaten 8-10 gün geçmesi gerekiyor dünde farklı bir akıntımı görünce kremsi dedim belki spermle yumurta denk geldigi için bu batma vs oluyor

yumurta çatladığında ağrı, batma olabilir. yumurta ve sperm birleştiğinde bunu hissetmezsiniz. iki hücre birleşiyor, hissedilmesi imkansız. döllenme işleminin de vücutta bir belirtisi yok malesef. döllenme gercekleşir, döllenen yumurta rahme yerleşir ve hormon salgılamaya başlar. bu salgılanan hormonlar akıntıda değişiklik, mide bulantısı vs yapar. yani 10-12 günden önce gebelikle ilgili bir belirti yasamanız mümkün değil.

Anlıyorum bunları bende biliyorum zaten de sizce bugünüde değerlendirmelimiyim ? 30 agustos 2-3 eylül değerlendirdim. Dün öğlen kremsi süt renginden bir tık koyu kıvamlı yogun bir defalık akıntı yaşadım siz yaşadınız mı hiç ben bayadır yaşamadıgım için bu yumurtlama akıntısımı veya çatladıgı belirtisimi onu ögrenmeye çalısıyorum

çatladıktan sonra genelde beyaz ve yoğun kıvama döner akıntı. progesteron hormonu arttığı için. ben derim ki değerlendirin. çünkü batma vs yasadıysanız yumurta yeni çatlamış olabilir. ben olsam değerlendirirdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…