- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Asiye_alkc71
Dun adetim bitti ama bgun tekrar olacakmisim gbi bi kasik ve bel agrisi basladi sebebini bilen var yada basina gelmis olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun adetim bitti ama bgun tekrar olacakmisim gbi bi kasik ve bel agrisi basladi sebebini bilen var yada basina gelmis olan
Bitti suan hic birsey yok sadece agri varbitmemis olabilirmi
Tesekur ederimmyumurtalama ağrısı olabilir, bazen hemen adetin akabinde olabiliyor ama tabii biz doktor değiliz bence gidip bi baktır herşey yolunda mı diye
Gebelik diyosunz ama adetim daha dün bitti gebeligin üstüne görmüş olabilirmiyim adetiöncelikle ben sağlık alanında çalısıyorum. durumuna iki cevabım var. 1. soğukta kalmış olabilirsin üşümüş isen ilk ağrı olacak yer bel ondan sonra kasıktır. ve bu ağrı genellikle mensturasyon dönemi yani adet den sonra meydana gelir. :) 2. si ise gebelik olabilir kesinlikle kadın doğuma randevu al veya aile hekmine bi görün büyük ihtimalle kan tahlili yaparla enfeksiyon olabilir GEÇMİŞ OLSUN![]()
benim 2 hastamda aynı şikayet vardı. kesin bir bilgi söyleyemem ancak en yakın zamanda kadın doğuma girmenizi öneriyorum .Gebelik diyosunz ama adetim daha dün bitti gebeligin üstüne görmüş olabilirmiyim adeti
Anladım teşekkür ederimbenim 2 hastamda aynı şikayet vardı. kesin bir bilgi söyleyemem ancak en yakın zamanda kadın doğuma girmenizi öneriyorum .
Hayirrİdrarda yanma var mı?
Hamile miymişsiniz aynısı bende vardaEwet oyle yapcam tesekur ederim :)
Canim ben pko luyum dedigin agri bende de oluyor genelde...
Doktora gorun istersen kist polip vs. olabilir...
Gecmis olsun ♡