• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıklarda kızarıklık (babam ile ilgili)

herwood

can oğlum bal kizlarim
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.923
700
373
1 ay önce babamın sağ kasığından kızarıklık olmuş haberimiz yoktu ağrı ve sızı olmadığı için söylememiş geçen hafta sol tarafta kızarınca ablama söylemişti oda cildiye den randevu almış cildiye doktoru hemen babamı çapa da bir profesöre yönlendirmiş dün gitti önce deriden bir parça almışlar mantar mı diye ama mantar çıkmamış ve iki taraftan da parça alıp patolojiye göndermişler 1 aya kadar sonuçları çıkar demişler internetten araştırdım hiç bir şey bulamadım kafam çok karıştı bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

Böyle bir şeyle karşılaşmadığım için sadece geçmiş olsun demek istedim.
Ama şu yaşıma kadar gözlemlediğim birşey var. Vücut birşeyin ters gittiği, birşeylerin eksildiği durumlarda bize haber veriyor. İnşallah hayırlısıyla kötü birşey çıkmaz. Allerjik bişeydir.

Böyle bir şeyle karşılaşmadığım için sadece geçmiş olsun demek istedim.
Ama şu yaşıma kadar gözlemlediğim birşey var. Vücut birşeyin ters gittiği, birşeylerin eksildiği durumlarda bize haber veriyor. İnşallah hayırlısıyla kötü birşey çıkmaz. Allerjik bişeydir.
Çok teşekkür ederim babam zaten böbrek hastası sınırda şuanda bir sürü ilaç kullanıyor inşallah kötü birşey yoktur.

Ilaclarin yan etkisi olabilir patolojidende sonuc cikmaxsa doktor ilaclarini degistirir belki

Allah şifa versin. Benim de bilgim yok ama artık en ufak bişey de kontrole gitmesini sık sık dile getirin.

cildiye doktoru hemen babamı çapa da bir profesöre yönlendirmiş

bu aşamada bir şey dememiş mi

yani o profesörün uzmanlık alanı ne neden ona göndermiş

geçmiş olsun

kötü değildir umarım sadece tedbir amaçlı olduğunu düşünün bağışıklığını güçlü tutun bekleme aşamasında da

bu aşamada bir şey dememiş mi

yani o profesörün uzmanlık alanı ne neden ona göndermiş

geçmiş olsun

kötü değildir umarım sadece tedbir amaçlı olduğunu düşünün bağışıklığını güçlü tutun bekleme aşamasında da
Hayır hiç bir şey söylemişler oda cildiye üzerine bildiğim kadarıyla beklemek çok zor

Eğer mantar olmuşsa ve doktorun verdiği ilaçlar geçirmezse ketoral şampuanla o bölgeyi yıkasın bir iki dakika sonra durulasın.elinden geldiğince kuru tutacak şampuanı bir ay kullanacak.

Eğer mantar olmuşsa ve doktorun verdiği ilaçlar geçirmezse ketoral şampuanla o bölgeyi yıkasın bir iki dakika sonra durulasın.elinden geldiğince kuru tutacak şampuanı bir ay kullanacak.
Yeterki mantar olsun bir yolunu buluruz inşallah

Öncelikle çok çok geçmiş olsun..
Bundan bir kaç yıl önce babamında benzer bir sorunu olmuştu..
Doktora gittiğinde babacığımın metale karşı alerjisi varmış o yüzden olmuş..
Bir kaç krem ile geçmişti..
İşin tuhaf kısmi babamın mesleği Torna-Tesviye..
Umarım böyle aklına gelmeyecek bir şeye alerjisi olmuştur..

Çok geçmiş olsun demek için geldim. Bilgim yok malesf

Yeterki mantar olsun bir yolunu buluruz inşallah

canım yabancı sitelere bile baktım şukur korkulacak birşeyler yazmıyor.
cilt hastalıkları sadece, liken mantar genital psoriyazis falan gibi.
tabi drlar bilir ben sadece internette kasık kızarıklığı olarak aratıyorum ama bu semptoma uyan kötu hastalık yok.

canım yabancı sitelere bile baktım şukur korkulacak birşeyler yazmıyor.
cilt hastalıkları sadece, liken mantar genital psoriyazis falan gibi.
tabi drlar bilir ben sadece internette kasık kızarıklığı olarak aratıyorum ama bu semptoma uyan kötu hastalık yok.
Çok teşekkür ederim inşallah bir şey yoktur içimi rahatlattıniz ..

Back
X