- 19 Ekim 2020
- 227
- 88
- 48
- Konu Sahibi Ahidevrann
-
Bende hiç olmadıKızlar beta 71 olduğunu öğrendim. Sanırım takvime göre üç haftalığım daha doktorumla konuşamadım. Kasıklarımda sürekli bi hareketlilik var karıncalanma, kımıl kımıl olma gibi. Sizde de böyle belirtiler olmuş muydu.? (Bu arada kimyasaldan şüpheleniyorum idrar testlerim silikleşti ondan da kaynaklanır mı)
Benimde adetime iki gün var testte 22.64 çıktı. Benimde kasıklarım karnımda çok hareketlilik var adet olacakmışım gibi hissiyat var. Benide korkutuyor karnımda hareketlilikKızlar beta 71 olduğunu öğrendim. Sanırım takvime göre üç haftalığım daha doktorumla konuşamadım. Kasıklarımda sürekli bi hareketlilik var karıncalanma, kımıl kımıl olma gibi. Sizde de böyle belirtiler olmuş muydu.? (Bu arada kimyasaldan şüpheleniyorum idrar testlerim silikleşti ondan da kaynaklanır mı)
5 gün varkenAdetinize kaç gün varken 70 çıktı acaba
Teşekkür ederim. Kaç haftalık gebesiniz.? Yine de olumsuzluk hissediyorum içimde bi his. Değerin düştüğünü söylüyo. Üç test yaptm gittikçe silikleştiBende hiç olmadıIkı gün sonra tekrar kan testi yaptırın yükselişe baktırın
Testlerin hassasiyeti değişebiliyor,bozuk teste cıkabılıyor,idrarda ki hcg az geçmiş de olabılıyor (yiyip içmeye bağlı)o yüzden en kesın sonuç kan testi
Aynen beni de korkutuyor. Bu hareketlenme bata üç dört gün varken başladıBenimde adetime iki gün var testte 22.64 çıktı. Benimde kasıklarım karnımda çok hareketlilik var adet olacakmışım gibi hissiyat var. Benide korkutuyor karnımda hareketlilik
Bu arada kaçıncı denemenizdi. Doktorunuzla konuştunuz mu değer nasılmışBenimde adetime iki gün var testte 22.64 çıktı. Benimde kasıklarım karnımda çok hareketlilik var adet olacakmışım gibi hissiyat var. Benide korkutuyor karnımda hareketlilik
Kan testini tekrarlayın, benm karıncalanma değilde batma ve kasılma oluyordu5 gün varken
Doktoruma sonucu konuşmak için gittim bugün ameliyata çıkmış gösteremedim. Yarın gidicem hem iki gün olmuş oluyo bakalım kan vereceğimKan testini tekrarlayın, benm karıncalanma değilde batma ve kasılma oluyordu
Bu arada kaçıncı denemenizdi. Doktorunuzla konuştunuz mu değer nasılmış
Ben kendim dayanamayıp test yaptırdım erkenden doktora görünmedim daha 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Daha önce deneme olmamıştıBu arada kaçıncı denemenizdi. Doktorunuzla konuştunuz mu değer nasılmış
Yani adetin gecikmesinin bekliyorsunuz değil mi. Regle 2 gün kalmıştı 10 gün beklemenizin bi sebebi var mıBen kendim dayanamayıp test yaptırdım erkenden doktora görünmedim daha 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Daha önce deneme olmamıştı
Bu kasılma ve batmalar adet gecikmeden önce mi oluyorduKan testini tekrarlayın, benm karıncalanma değilde batma ve kasılma oluyordu
Şuan değerim çok düşük araştırmalarımda belirli bir seviyeye gelmeden kese görünmeyeceği yazıyo o yüzden beklemeyi düşündüm. Evet iki gün var reglimeYani adetin gecikmesinin bekliyorsunuz değil mi. Regle 2 gün kalmıştı 10 gün beklemenizin bi sebebi var mı
Evet aynı şeyleri düşünüyoruzŞuan değerim çok düşük araştırmalarımda belirli bir seviyeye gelmeden kese görünmeyeceği yazıyo o yüzden beklemeyi düşündüm. Evet iki gün var reglime
İlk ilişkiye girildiği tarihten kaç gün oldu şuana kdr. Biliyor musunuzEvet aynı şeyleri düşünüyoruz
Gecikmeden sonra olmustu. Ben blmiyodum gebe oldugumu adetim gecikti sanıyodum. O geciken dönem de gazla karışık ağrılar vardıBu kasılma ve batmalar adet gecikmeden önce mi oluyordu
İlk ilişkiye girildiği tarihten kaç gün oldu şuana kdr. Biliyor musunuEvet aynı şeyleri düşünüyoruz
Şuan değerim çok düşük araştırmalarımda belirli bir seviyeye gelmeden kese görünmeyeceği yazıyo o yüzden beklemeyi düşündüm. Evet iki gün var reglime
Bana soruyorsanız yumurtlamadan sonra 12 - 13. Gündeyim bugünİlk ilişkiye girildiği tarihten kaç gün oldu şuana kdr. Biliyor musunuz
Anladım teşekkür ederim❤Gecikmeden sonra olmustu. Ben blmiyodum gebe oldugumu adetim gecikti sanıyodum. O geciken dönem de gazla karışık ağrılar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?