- Konu Sahibi Ahidevrann
Benim gecikme olmadı daha ama benimde gazla karışım hafif batma hafif ağrı şişkinlik varGecikmeden sonra olmustu. Ben blmiyodum gebe oldugumu adetim gecikti sanıyodum. O geciken dönem de gazla karışık ağrılar vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gecikme olmadı daha ama benimde gazla karışım hafif batma hafif ağrı şişkinlik varGecikmeden sonra olmustu. Ben blmiyodum gebe oldugumu adetim gecikti sanıyodum. O geciken dönem de gazla karışık ağrılar vardı
Ben yumurtlamamı tam bilmiyorum fakat takvime göre ben de 12-13. Gündeyim. İlk yaptığm ilişki üzerinden 13 gün geçtiBana soruyorsanız yumurtlamadan sonra 12 - 13. Gündeyim bugün
10+3 olduk 5 gün kala yapmıştım testi bende 2 günde bir artış önemli amaTeşekkür ederim. Kaç haftalık gebesiniz.? Yine de olumsuzluk hissediyorum içimde bi his. Değerin düştüğünü söylüyo. Üç test yaptm gittikçe silikleşti
MaşAllah size ❤ beş gün kala yaptığınzda kaç çıkmıştı10+3 olduk 5 gün kala yapmıştım testi bende 2 günde bir artış önemli ama
Benım 23 civarı çıkmıştı 5 gün kalaMaşAllah size ❤ beş gün kala yaptığınzda kaç çıkmıştı
Benım 23 civarı çıkmıştı 5 gün kala
Size de masallah geliyor bebiş![]()
İnşAllah öyledirBenım 23 civarı çıkmıştı 5 gün kala
Öyle öyle sağlıkla gelsinİnşAllah öyledir![]()
Bir şey daha sorabilir miyimBenım 23 civarı çıkmıştı 5 gün kala
Benım 2. Hamılelık ama olursa ilk bebek olacakBir şey daha sorabilir miyimkaçıncı denemenizdi. Benm evliliğin üçüncü ayı ben ikinci denemede pozitifi gördüm. Ondan aklımdan bi türlü kimyasalı atamıyorum. Yarın kan verip kesinleştireceğim artık düşmüşse ztn şüphem doğrudur
Tmm çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için❤Benım 2. Hamılelık ama olursa ilk bebek olacakKötü düşünmeyin kötü düşünmek strese sokuyor ve bebeğe zarar veriyor değeriniz gayet güzel çıkmış
Belki benmde gecikme olmadan baslamıstı ağrım hiç hatrlamıyorum gebelik hiç aklımda olmadığı için takipte etmemiştim. Ama gaz sancısı ve regl sancıı gibi tutuluyordu hatta bazen kramplardan 2 büklümm oluyodum. Adetinize yakınsa normaldir zaten adet günü gelmeden baslıyorBenim gecikme olmadı daha ama benimde gazla karışım hafif batma hafif ağrı şişkinlik var