Kasıklarda karıncalanma

Teşekkür ederim. Kaç haftalık gebesiniz.? Yine de olumsuzluk hissediyorum içimde bi his. Değerin düştüğünü söylüyo. Üç test yaptm gittikçe silikleşti
10+3 olduk 5 gün kala yapmıştım testi bende 2 günde bir artış önemli ama

Benım 23 civarı çıkmıştı 5 gün kala
Size de masallah geliyor bebiş
Bir şey daha sorabilir miyim kaçıncı denemenizdi. Benm evliliğin üçüncü ayı ben ikinci denemede pozitifi gördüm. Ondan aklımdan bi türlü kimyasalı atamıyorum. Yarın kan verip kesinleştireceğim artık düşmüşse ztn şüphem doğrudur

Bende bugün gördüm kesemizi. Benimde karnım kıpır kıpır
oluyor yani böyle şeyler içinizi ferah tutun

Benım 2. Hamılelık ama olursa ilk bebek olacak Kötü düşünmeyin kötü düşünmek strese sokuyor ve bebeğe zarar veriyor değeriniz gayet güzel çıkmış

Benim gecikme olmadı daha ama benimde gazla karışım hafif batma hafif ağrı şişkinlik var
Belki benmde gecikme olmadan baslamıstı ağrım hiç hatrlamıyorum gebelik hiç aklımda olmadığı için takipte etmemiştim. Ama gaz sancısı ve regl sancıı gibi tutuluyordu hatta bazen kramplardan 2 büklümm oluyodum. Adetinize yakınsa normaldir zaten adet günü gelmeden baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…