- Konu Sahibi yellowbomb
-
vıks cok duydum almak ıstemıyorum acıkcası cnm cunku bazı ınsanlarda etkısı olmuyomus bosuna almıs olmak ıstemıyorum bılemıyorum yanı bı ra cunku forumdan okudugmda bal ve tarcını surun dolgun olur dıyodu ne yanma oldu ne dolgunluk tık yoktu yanı
bende cenem agrıyana dek yapıyorum bırd cnm benım dudaklarımın nemlıdır bak o yonden sıkıntım yok kalem egzersızı yapınca kuruma falan olmuyo bende cunku her gun y aruj surerı evde y ada dudak kremı evde makyaj yapmayı sevmem ama evde canım sıkılıyo hem nemlı catlak olmamıs oluyo dıye surerım cok severım rujlarımı
bı de senın gıbı dudaklarım olursa hıc kımse durduramaz benı
bu arada yerı degıl ama sıyah noktamı ben mı bılemedım demıssın ya nasıl bılemedın cnm hıc maske yapmadınmı ne bılım sıkınca anlamadın mı ??
cılt yapına gore mukakkak dogru maske vardır bence onlardan yapmayı dene
ya da cıldıyeye gıt derım cnm cok sıkayetcıysen benım de var kımın yokkı zaten
ben yogurt karbonat yapıyodum cok cok ıyı yapmıstı sıyah noktalrım kucuktu benım ama daha da bı kuculdu cok yakında bakarak gorulur anca o derece ama yapmıyorum artık su sıra bende cıldıyeye gıtmeyı dusunuyorum cunku yarın falan bakalım
Yoğurt-karbonat çok yaramamıştı bana :) Yalnız yoğurda limon sıkıp yapınca azalmıştı. Yine başlasam iyi olacak. Şimdi yüz temizleme jeliyle toniği kullanıyorum. Onlar işe yaramazsa yoğurt-limon suyu deneyeceğim :) Onu da çekerimVar ya bilim kadını gibi bir şey olabilirim bu gidişle. Her şeyin resmini aşama aşama çekmeye başladım artık. Bu da geçenlerde resimlerime bakarken başladı :) faydası da oluyor böylece :)
cılt yapın yogurt lomon maskesını dah acok sevmıs demekkı cnm o halde devam et ara ara yaglıolmuyo surat en azından ben de baslam ıstıyorum bı an once maskeme ama doktor tavsıye almak ısıtoyurm once
bende cekıcem dıyorum ama unutoyurm her seferınde ya da adet donemım gelıyo bı bakıyorum sıvılceler yıne fora
bende alın bolgemdekı sıvılce yag olusumunu sevmıyorum cnm
yapamadııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmağzımı açınca üst dudağımda normal halini alıyo beceremedim ben beceriksizimmmmmmm
bir iki deneme başarısız olabilir :) Denemeye devam et. Ben de becerememiştim ama videoyu izleye izleye yapabildim.
mervemervemerve: Sorunlarımız hiç bitmiyor maalesef :)
Teşekkürler canım ilgin için..denedim zorda olsa başardım ama kalemle daha kolay onu yapıyorum şuan hatta kalem hala ağzımda
ilk defa görüyorum böyle bişeyi =) denedim şimdi yapabildimde
şişiyo dudaklar kan dolaşımı hızlanıyo ve birikiyo
sonra tekrardan eski haline dönüyo
resim koyan arkadaşın ilk resminde sanki dudaklarını kısmış gibi geldi bana
biraz tuaf olacak amabu kaşık ile yapılan egzersiz yüz kaslarnı çalıştırıyor ,elmacık kemiklerini de belirginleştiriyormuş ya hani.... benim yüzüm öyle dolgun değildir küçük bir yüzüm var hepten zayıflatmasın ne alaksı var diyebilrisinz ne bileyim aklıma geldi işte
ya sankı başka başlıklarda öyle bir şey okumuştum.yanlış da hatrlıyor olabilirim yüz hatlarında değişikliğe uğratmış.çene kısmını çalıştırıyor a o kısım da emin değilim yalnız öyle hatrlıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?