- Konu Sahibi yellowbomb
-
bende kasikla yaptim gercekten o anda kalinlasma oldu hissettim ama bunu ne kadar sureyle yapmak lazim yani kac dk varmi bir suresi?
Yanakların ve gıdının sarkmasını yüz yogası ile nasıl engelleriz? - UZMANTV
kızlar ben yaptım bugün gerçekten etki ediyor ama doğru yapmak gerekir bu haraketi
birde nurgül yeşilçay demişki ;benim dudaklarım aslında incedir çekimlerde vikis sürüyorum dolgunlaşıyor demiş..bunu de denedim gareçketn fayda etti..size de fayda eder eminim
Kalem egzersizlerini düzenli olmasa da yapıyorum ve büyük gelişme görüyorum. Düzenli yapılınca bence değişiklik oluyor. Ben sanırım 1 yıldır düzensizce yapıyorum. Sonuç bu.
Eki Görüntüle 368781
Kalem egzersizlerini düzenli olmasa da yapıyorum ve büyük gelişme görüyorum. Düzenli yapılınca bence değişiklik oluyor. Ben sanırım 1 yıldır düzensizce yapıyorum. Sonuç bu.
Eki Görüntüle 368781
Kalem egzersiz ile oldu :) 1 yıla yakın sürede.
Yüz yogası yüzyıllardır kullanılan bir yöntem olduğu için ben de güveniyorum bu hareketlere. düşünsenize yüz kaslarımızı hiç çalıştırmıyoruz normalde.http://www.uzmantv.com/yanaklarin-ve-gidinin-sarkmasini-yuz-yogasi-ile-nasil-engelleriz
kızlar ben yaptım bugün gerçekten etki ediyor ama doğru yapmak gerekir bu haraketi
birde nurgül yeşilçay demişki ;benim dudaklarım aslında incedir çekimlerde vikis sürüyorum dolgunlaşıyor demiş..bunu de denedim gareçketn fayda etti..size de fayda eder eminim
Aradan iki sene geçti ama sorim ben : işe yaradı mı ? Ben hala yolmaya devam annem Allaha havale etti :)aynı hastalık ben de de var ben alt ust alıme ne gelırse derste erkek arkım evde annem cok sınır oluo benı ole gorunce zaten kucucukler bı de yoluyosun sunları dıo:)ama kalem egzersizi benım dudaklarımı kuruttu ıyıce su aralar o yuzden daha da ufak gorunuolar sankı neyse ılerleyen zamanlarda gorucez bakalım nihai sonucları
Koyu saçlı halim,5-6 ay önce çekildi. İkinci resimde dudak parlatıcısı var ve bir ay önce ışıkta evde çekildi.Gülümsemeden durduğumda üst dudak daha kalın duruyor ama güldüğüm zaman inceliyor. Ayrıca bu resimlerde kalem egzersizi yapar yapmaz çekilmedi. Aradan birkaç gün geçmiş halleri. Eskiden üst dudak çizgilerim nerdeyse yoktu ve üst düdağım aşırı ince görünüyordu. Bir de benim dudağım küçüklüğümden beri alt dudağımın sol tarafında orantısızlık vardır,ona takılmayın lütfen. Hala yapıyorum ve hala da etkisinden memnunum. Aklıma geldikçe yapıyorum. Her halde artık bir yıldan fazla olmuştur. Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar :)
Günde en fazla 2 kere. Çünkü sonra dudağın iç tarafı tam böyle mi deniliyor,köpek dişleri yüzünden acımaya başlıyor. Benim eskiden dudaklarım güldüğümde dişlerimin üstünde kalıyordu ve hiç hoşuma gitmiyordu. Dudak çizgim belli değil gibiydi. Ama egzersizle inanılmaz belirginleşiyor dudak çizgisi,elmacık kemikleri de öyle. Mesela gülümseyincegünde kaç kere yapıodun canım bide her gün düzenli olarak mı yaptın?
Koyu saçlı halim,5-6 ay önce çekildi. İkinci resimde dudak parlatıcısı var ve bir ay önce ışıkta evde çekildi.Gülümsemeden durduğumda üst dudak daha kalın duruyor ama güldüğüm zaman inceliyor. Ayrıca bu resimlerde kalem egzersizi yapar yapmaz çekilmedi. Aradan birkaç gün geçmiş halleri. Eskiden üst dudak çizgilerim nerdeyse yoktu ve üst düdağım aşırı ince görünüyordu. Bir de benim dudağım küçüklüğümden beri alt dudağımın sol tarafında orantısızlık vardır,ona takılmayın lütfen. Hala yapıyorum ve hala da etkisinden memnunum. Aklıma geldikçe yapıyorum. Her halde artık bir yıldan fazla olmuştur. Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar :)
Eki Görüntüle 1327870 Eki Görüntüle 1327871
e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?