- Konu Sahibi yellowbomb
ben yaptım şimdiii dudaklarımmmm çok şiştiiiii teyteyteyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama cenem agridi ya
valla ya bi bu eksikti , bu forum yüzünden sınıfta kalcam ya kızlar bu kalemle nasıl yapıyosunuz şimdii ilk defa deneyeyim dedim kaşıkla yapıldıgı gibi olmuyo agzımdan fırlayıp giidveriyo valla nasıl yapacagımı çözemedim
cnm ılk sayfadakı vıdeonun yanında bı takım seyler yazıyo yıne o bayanın dudak kalınlastırma dıye gecmıyo ama kırısıklık gıderıyo dıyo ama sonunda da hem bu hareketle dudaklarınızın dogal yollardan kalınlastıgını gorceksınız dıyo
ben yaptım şimdiii dudaklarımmmm çok şiştiiiii teyteyteyyy
kızlar ben gecen sene dudagıma dolgu enjekte ettırtmıstım berbat bır acı sonuc tırttı bu hareketlerden umudum var o yuzden o kasıgın acısı bana vızz gelır ama hafta sonu 8 tane sınavım var ben onumde ısırgan cayım agzımda kasık elımde kalem bı yandan forumu karıstırıorum bır yandan telkın muzıgı dınlıorum cokta eglenıyorum burdan benı bakırkoye goturecekler galiba
buldum merve çok sağol valla her zamanki gibi güzellik forumlarında sana denk geldim , vizelerden çakacaz ösymnin kalemiyle yapıyım dedim ağızdan kayı p gidiyo dümdüz tahta bulmam gerek demekki
buldum merve çok sağol valla her zamanki gibi güzellik forumlarında sana denk geldim , vizelerden çakacaz ösymnin kalemiyle yapıyım dedim ağızdan kayı p gidiyo dümdüz tahta bulmam gerek demekki
evet cnm tahta kalemle yap daha kolay olur bende ordakı bayandan gordum
offfffffff cnm ya sorma yıne guzellık konumuz ne olsun kırpık uztmaya calısıyorum sıvılce sıyah nokta gogus buyutme derken bırde dudak eklenıyo ıste ne yapalım bastan sona yenılenıyoruz
bı de burdakı forumları okuyunca ıster ıstemez a bunu da yapım sunu da yapım dıyorum dayanamıyorum kı
bu arada benım de vıze haftam yarın sınavım yok ama bugunku ısletme sınavım b.k gıbıydııııı
hos herkes kalıyo o dersten o yuzden hıc sasırmadım
kalem fırlıyo elimle geri itiyorum köpek dişlerim üst dudağıma batıyo yaaaa . hint yapıda bi işe yaramadı aksine kısalttı gibi geldi kirpiklerimi ,düzenli kullnamadım ama
cnm kısaltması ımkansız
ılkbahar ayındayız ondan aolabılır ılkbaharda yenı kırpıkler cıkar dıye bılıyorum bırde ılkbahrada daha hızlı uzuyo kırpık dıye bılıyorum ben ama kısaltmasını senden duydum ılk kez
kalemı bugun yaptım bı 5 10 dk falan ders calısırken dıslerım hep batıyobenımde yara oldu ıste gulu seven dıkenıne katlanır
bak agzınıaca aca 100 krere OMU da sıyebılırsın ıstersenben sıkılıp bırakmıstım kaleme dondum sımdı bundan sıkılınca tekrara ona donerım
hint yağı sürüp uyudugumda her sabah istisnasız elime enaz 1 kirpik geliyo, sürmeyince gelmiyo bende anlamadım bu işi , yanlış bişi mi yapıyom ki OMU OMU OMU
hint yağı sürüp uyudugumda her sabah istisnasız elime enaz 1 kirpik geliyo, sürmeyince gelmiyo bende anlamadım bu işi , yanlış bişi mi yapıyom ki OMU OMU OMU
bismillahirrahmanirrahimm.bu ne değişimmmm...resmen slikonlu gibii..en son yaptıktan sonra mı çektiniz bu fotoğrafı
derin yumusuyo kayganlasıo dokulecek olan kırpıkler daha kolay dokuluodur ama yenısı cıkar bu hınt yagı kırpık koklerini beslıosa eger yenileri daha guclu cıkacaktır belki canım sac ıcınde aynısı soylerler ordan dusundum cok anlamam yıne arastırda kremlıyken tararsan sac kayganlasacagından daha fazla sacı dokmus olursun dıyo ya uzmanlar
ya bı de bu alt yuz kaslarını da calıstırıo dıyo kadın hanı yuzumu ınceltsın bu guzel bısı de bu sefer sylvester stallone gıbı bı cenem olmasın yanı
süper :) kaç kez yapıyorsun kalem egzersizini? kaç kere bir de ? ilham kaynağı oldun herkese sevke geldi egzersiz için valla.şu cevirmeli olanı yapıyorsun değil miKalem egzersizlerini düzenli olmasa da yapıyorum ve büyük gelişme görüyorum. Düzenli yapılınca bence değişiklik oluyor. Ben sanırım 1 yıldır düzensizce yapıyorum. Sonuç bu.
Eki Görüntüle 368781