- Konu Sahibi yellowbomb
haha burası ne kadar harika yaa:)süpersiniz sağolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o durum hıc dıkkatımı ama o kadın da acmıyo bence sankı kendı gozlerı ole buyuk onun sankı
degılse bıle gozlerle alakalı bı durum olcanı dusunmuyorum cok takılma bence detaylara cnm
ya benım bu arada agız ıcımde yara oldu egzersı zyapamıyorum yaparken acıyo bu egzersızden dolayıoldu zaten yara benım durumumda olan varmı bayanlarr ???????
Üfff merak ettirdiniz yaa. Mutfağa gitmeye üşeniyorum, yapmayın bana bunu.
denedim ama cenem yoruldu biraktim
Eee kalınlaştı mı bari birazcık?
bence kalinlasmadi ya hemen ilk yapmayla olurmu ki :26:
ya kızlarrr siz şimdi bildiğimiz kalem le mi yaptınız bunu?:)))
Evet evet. :) Hatta tahta kalemle daha iyi oluyomuş, biri belirtmişti. :) Kaşıkla da yapılıyomuş, hangisini istersen.
bu forumdan 1 sene içinde prof olarak ayrılmassak iyidir))) hergün yeni bir bilgiiiii
birde kalemle dudakm dolgunlaştırma demiyo kadın bu kırışıklıklar için filan diyo nereden buldunuz bu bilgiyi yaaaa?))))))))))))) valla dua ediyorummmm
Valla olan varmış, ama dudaktan dudağa değişiyo da olabilir tabii. Pes etme, devam et. :)) Ben de başlamaya karar verdim. İyice deli gibi bir şey oldum zaten, hadi bakalım.
bence kalinlasmadi ya hemen ilk yapmayla olurmu ki :26:
birde kalemle dudakm dolgunlaştırma demiyo kadın bu kırışıklıklar için filan diyo nereden buldunuz bu bilgiyi yaaaa?))))))))))))) valla dua ediyorummmm
Kalem egzersizlerini düzenli olmasa da yapıyorum ve büyük gelişme görüyorum. Düzenli yapılınca bence değişiklik oluyor. Ben sanırım 1 yıldır düzensizce yapıyorum. Sonuç bu.
Eki Görüntüle 368781
cnm gecmıs sayfalrdan bı bayn eklemıs dudaklarının resmını
bır senedır duzensız yaptım bole oldu demıstı
ben ınanıyorum cunku ılk yaptıgımda bıle dudaklarım sankı hafıfı yukarı kalkık ve karıncalanma hıssı oluyo
benım de aynen dislerim ozellikle ust dudagımın ıcıne batıo kasıkla yaparken, kalemle yaparken de kopek dıslerım batıo dudak ıcıne ama sanırım zaten dudaklar o yuzden sısıo ole cok dayanılamıcak bı acı deıl de sankı bır yere carparsın hafıf bı agrı olur gıbı bısı