• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ve bel ağrısı

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.949
2.282
333
İstanbul
Kızlar yeni evlendim en son adetim 2 Ağustostu normalde çok düzenlidir adetim çok şükür birde belirtileri iki gün önceden başlar ama 5-6 gündür inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum ve göğüs hassasiyeti yani bunlar psikolojik de olabilir ama bir arkadaşım acaba gebelik mi dedi bu kadar erken olacağını düşünmüyorum yine de takdiri ilahi sizce öyle bir durum var mıdır umutlanmak da istemiyorum 🤷🏼‍♀️

Bisey sorucam iliskiye girmeyi basil başardın bana bir ekil verirmisin bizdede oluyor ama o giriş kısmında biraz kasiliyorum sen nasıl yapiyorum

Bisey sorucam iliskiye girmeyi basil başardın bana bir ekil verirmisin bizdede oluyor ama o giriş kısmında biraz kasiliyorum sen nasıl yapiyorum
Kastığınız için giriş olmuyor ilk iki hafta ben de vajinismus hastasıydım özelden ulaşırsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🙏

Ama adetime 11 gün var ☺
Eczaneden alıp yapabilirsin :) bazen psikolojik de oluyo gerçekten şahit olduklarim var mide.bulantisi falan yasayan :D yeni evlendiysen adetinde değişme de olabilir aslinda erken olucaksindir belki ya da vücudun alisiyo olabilir. Aklini cok kurcaliycaksa test al bence:)

Eczaneden alıp yapabilirsin :) bazen psikolojik de oluyo gerçekten şahit olduklarim var mide.bulantisi falan yasayan :KK70: yeni evlendiysen adetinde değişme de olabilir aslinda erken olucaksindir belki ya da vücudun alisiyo olabilir. Aklini cok kurcaliycaksa test al bence:)
Yani heyecanımı mazur gör lütfen biraz fazla istekliyim bebek konusunda sanırım en iyisi günümü beklemek teşekkür ederim cevabın için ☺️

Merhaba benimde adetime 10 gun kala belirtiler başladı dayanamayıp 2 gun kala test yaptim tek cizgi ama hala belittilerim var acaba idrar testini erkenden mi yaptim ben. Yani olsa 2 gun kala çıkarmaydı? (Şuanda 2 gün gecikmem var?)

Merhaba benimde adetime 10 gun kala belirtiler başladı dayanamayıp 2 gun kala test yaptim tek cizgi ama hala belittilerim var acaba idrar testini erkenden mi yaptim ben. Yani olsa 2 gun kala çıkarmaydı? (Şuanda 2 gün gecikmem var?)
Merhaba bence testi tekrarlayın inşallah bebiş geliyordur :)

Back