• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasik ve alt karin bölgemde sanci !!!

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Iyi aksamlar bayanlar.. Bu site kurtaricim oldu gercektenn :)
Benim kasik ve alt karin bölgemde sanci var , ama böle sanci icimde bisi beni tirnakliyo öle ince sanci .. Karnimin altindaki .. Kasiklarimda agriyo ve beyaz akintim var .. 4. ayimizdayiz bebek calismalarinda buarada :) Doktora gittim rutin kontrol icin , hersey yolunda dedi bisi yok dedi bütün testler yapildi ...! Kasik agrim icin antibiyotik verdi ama almadil henüz IBU verdi ... Almalimiyim onu ? Bu faydasini görürmüyüm acaba ? Hamile olsaydim , doktor görürdü dimi ? Hicbisi yokken kasik agrim
Neden acaba ?

Benim kasik ve alt karin bölgemde sanci var , ama böle sanci icimde bisi beni tirnakliyo öle ince sanci .. Karnimin altindaki .. Kasiklarimda agriyo ve beyaz akintim var .. 4. ayimizdayiz bebek calismalarinda buarada :) Doktora gittim rutin kontrol icin , hersey yolunda dedi bisi yok dedi bütün testler yapildi ...! Kasik agrim icin antibiyotik verdi ama almadil henüz IBU verdi ... Almalimiyim onu ? Bu faydasini görürmüyüm acaba ? Hamile olsaydim , doktor görürdü dimi ? Hicbisi yokken kasik agrim
Neden acaba ?

3 ay regl öncesi benimde öyle oldu bu yaşıma kadar ilk defa
Bat nezanan son ilişkin ne zamandı

3 ay regl öncesi benimde öyle oldu bu yaşıma kadar ilk defa
Bat nezanan son ilişkin ne zamandı

Reglim yeni bitti .. Pazar günü bitti .. Sali günü hemen dr a gittim zaten .. Ama reglim bitti biteli sanki tekrar regl olcakmisim gibi hissediyorum .. Kist falan vardir belki dedim ama hic bisi cikmadi .. Hersey güzel dedi .. Belimde agriyo anlamadim hic bisi :( son iliskimde sali günüydü canim ...

Neden acaba ?

Reglim yeni bitti .. Pazar günü bitti .. Sali günü hemen dr a gittim zaten .. Ama reglim bitti biteli sanki tekrar regl olcakmisim gibi hissediyorum .. Kist falan vardir belki dedim ama hic bisi cikmadi .. Hersey güzel dedi .. Belimde agriyo anlamadim hic bisi :( son iliskimde sali günüydü canim ...

O zaman psikolojiktir hissettiklerin canım muhtemelen kaç günde bir oluyosun

O zaman psikolojiktir hissettiklerin canım muhtemelen kaç günde bir oluyosun

28 günde bir oluyorum canim .. Bilemiyorum ki bebek mevzusunu kapattim artik kendimi dinlemiyorum , o yüzden psikolojikmi bilmiyorum ama bel ve kasiklarimda agri hissediyorum .. Belki iltihap falan vardir dedim dr a gittim ama bisi cikmayinca neden olduqunu farkli bi sebebi olabilirmi die bi danisim dedim ... Son 2 aydir adetlerimde oynama basladi gecikmeye basladim drum normal dedi ama ne derece dogru bilemiyorum :(

idrar yolu enfeksiyonun varsa ayni adet sancisi ve adet zamanindaki bel agrisi gb agrin olur. ama kasik agrin icin bisey diyemem. doktorunu degistir icine sinmiyorsa

Back