Kasık sancısı ?

hanpare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
206
61
98
Merhabalar
Ya bende ara ara kasıklarımda yanma sancı oluyor bu tam iki kasığımın ortası ve asagida yani idrar torbasinin bulundugu yer ama kasıklar da yani işte orası sanki adet olcakmışım gibi bir sancı oluyor öyle kötü bi sancı ki tarif edemiyorum ve 2 gündür hiç durmamaya sancıyor bildigimiz adet öncesı olan sancı gibi ama adet günüm degil adetimden tam 16 gun geçmiş 25 26 günde bir adet oluyorum doktora gitmiştim kadındoguma degil idrar ornegi verdim ultrasona girdim idrar yollarımda bir sey çıkmadı doktor dedi ki orta dönem ağrısı olabilir bu bir kadın doğuma görün bende zaten ordan once görünmüştüm ordan da birsey çıkmamıştı orta dönem ağrı nedir ya bu bendeki sancıdan çeken var mı acaba cok korkuyorum yaş 19 bu arada

Benimde bu ay oyle canim normalde olmazdi bu ay neden oluyor bilmiyorum ara ara agri adet oldum yumurtlama donemindeyim ama iltihap filan mi var anlamadim ilk defa boyle oluyor

yumurtlama doneminde ayni boyle agrilar oluyor ayrica bobreklerdeki kucuk yaşlarda yaoabikiyr benide kadin dogm dr u uurologa gobderdi bobreklerme bakti ayni vajina ustu mesanenin oldugu yerce agri okdgmu soyledi her insanda oldugu gibi idrarda bobreklerden kaynaklanan kucuk kristal givi taşlar varmis ondanda kaynaklaniyoms onemli bisey degilms ama gebelik doneminde zorlayabilrms. yani yumurtkama donemiyle birlikte okunca cok sert bi agri olabiliyor ama hamilelik dusunuyorsanz insallah hamilesnzdr

Himm bobreklerden kaynaklı olabilir ama ara ara hep aynı sancı oluyor kıvrandırıyor resmen.Evli değilim de ben

Bu ay bende bu sorunu cekiyorum iki gündür yalniz benim sadece oturunca agriyor normalde agrim yok sadece oturuken degisik bir agri oluyor batma falan degil genelde sol tarafta ve sol bel kismim de var. Pkoyum acaba kistlerle ilgili midir diye dusunuyorum adetim de gecen ay 10 gun once oldu bu ay gecikti gununu bilemiyorum

kisttendr bacim bacim o agri ama hamileliktende olablr pko olup hamile olan cok sogan kurunu denedin mi bi cok kisi kalmış o sekilde hamile iyi geliyomus söküyoms kisti falan hamileligi kolaylastryms bende enfeksiyon var bu ay denicem eger hamile degilsem tabi kismet

Yok ben evli değilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…