Kaşık mamasi kullananlar

Kilo alımı yeterliyse doymuyor diyemeyiz ki. Hazırı elbette yerler katkılı şekerli şeyler. Ama daha küçük bebeğin. İyi düşün. Kolay gelsin.
Kilo alimi bi tık geri ama zaten suana kadar vermedim bisey emmeyi düzgün yapmiyo yapsa belki yeter ama reddediyor bazen . Bakalim insallah az kaldi 6 ay olmamiza baslariz yavastan ek gidalara . Yogurt , meyve pureleri falan vermekle baslayacagim .

Instagram'da İzmir çocuk doktoru adıyla doktor filiz gökaslanli ek gıda da dahil çocuk yetiştirmeye dahil bir çok konuda başka doktorlar gibi kendi kişisel görüşlerine değil sadece tıbbi literatüre dayanan bilgilendirmeler yapıyor ebeveynler için. Onu mutlaka takip etmenizi tavsiye ederim. Doktor hanıma göre örneğin besin alerjileri riski sebebiyle yoğurtla ek gıdaya başlanmamalı. En güvenlisi sebze. Takibe alırsanız mamaları da elinizin tersiyle itmek isteyeceksiniz muhtemelen.

Kuzucuk sağlıkla hayırla büyüsün.

Doktor yoğurt önerdiği icin yoksa ben meyve pureside vermeyi dusunuyorum ama bakalim tsklr öneriniz icin takip edeceğim . Amin insallah herkesinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…