Kaşık kadar kalan yüz

Tabisi dolgu yaptırmalısınız.
Yüz yogası falan yıllar ister şekil vermek için.
Gerçekten de kilo alınınca dolan suratın sönmesi moral bozucu olabiliyor (kısmen for example ben) kilo vermeden önce hamile gibiydi suratım ama ay parçasına dönmüştüm yağdan parlıyordum resmen

Boyunuzu bilmiyorum ama 53kg’nun altına inmeye cidden ihtiyacınız var mı yoksa sırf aynadaki görüntüden dolayı mı hala kilo vermek istiyorsunuz? Önce buna karar verin.

Öncesinde de çok kilolu değilmişsiniz ama o kiloda da hastalansanız o çevrenizdekiler “canım biraz kilo vermen lazım” derlerdi. O yüzden takılmayın.

45 kiloyken de yüzüm kaşık kadardı 53 kiloyken de kaşık kadardı. Yüz kilo almıyor malesef. Kilo sorunum olmamasına rağmen her gören kilo al çok zayifsin diyor. Ve bunu diyen insanların kilo fazlası oluyor genelde. Birkaç kilo alınca bacaklarım kalinlasiyor bu defa da bacakların kalınlaşmış deniyor. Ama biz kilo fazlası olan birine biraz kilo mu versen dediğimizde ayıp olarak algılanıyor her kadın zayıf olmak zorunda değil deniyor vs.. takmayın kafanıza herkesin dış görünüşünüz hakkında bir fikri vardır. Benlerimi aldırmadan önce "benli" deniyordu onlar gitti bu defa da "sivilcen var doktora gittin mi,ilaç kullanıyor musun" diyorlar.

Al bendende o kadar yanaklar cokunce insan daha yasli duruyor.ben yilalrdir balik etli olma cabasindayim olamadim.yanakalr kokay kolay dolmuyor ama bu sutlu ciciibebe karisimi 1 ay gibi surede yanaklari dolduruyor ben bide onun haricinde gunde iki tane canga cikolata yiyorum bol kuruyemism ama benim kilo sorunumda var almaya calisiyorummsiz dikkat edin yuzu doldurayim derken eski kilonuza donersinizm boyuniz kacm son care haif dokunuslar botoks filan yaptrabilirisniz

Canm ne kadara yaptrdin dolgulari

yüz içinde belli egzersizler var
Muhtemelen birden kilo verdiniz ondan oluyor genelde çökme olayı

Şimdi bende size insanların söylediğini kafanıza takmayın dicemde zamanında bana da çok dediler çok zayıfladın yüzün çöktü diye o zaman bende dinlememiştim düğün gelinlik giycem diye iyice zayıflamıştım şimdi kına düğün fotolarıma bakmak istemiyorum napmisim kendime diyorum fizik güzel ok ama yüz hortlak gibi keşke dinleseydim o zaman insanları diyorum...

Ah keşke benim de yüzüm kaşık kadar olsa.174 boyundayım.51 kiloyu gördüğüm oldu ama öyle bi yanak var ki sanırsın 80 kilo.Kıymetini bilin valla kaşık kadar yüzünüzün

Bende yüzüme küçük dokunuşlar yaptırıyorum dolgu yüzdeki çökmelere yarıyor. botoks kırışıklıkları önlüyor. Gençlik aşısı nem kazandırıp, parlaklık veriyor. altın iğne lekeleri azaltıyor. 30’dan sonra ister istemez yer çekimine karşı koyamıyoruz.
Kilo hiç kimseye yakışmıyor. Herşeyden önce sağlık için verilmeli. Sizde bunu uzun bir süreye yaymışsınız. İsabet olmuş.

Anam 53 olaydım da yüzün kasik kadar diyelerdi banada nasip olur mu acaba birgün rabbim duy beni....
Kiloluyken de zayıfla derler zayifken kilo al derler elalemin sesini ağzını tıkayıp buzemezsin ki nasıl mutluysan öyle kal .

Canim benim resimdeki sensin sanimrm vallahi gayet guzelsin yaptiklarinda belliki yaramis. Ne guzel yaaa masalllah

İnsanlar için hayatınızı yaşamayın size naisl güzel geliyorsa yüzünüz onu uygulayın kilo alırsın ayı gibi oldun derler zayıflatan çali süpürgesi oldun derler inansari memnun edemezsiniz

Canim benim resimdeki sensin sanimrm vallahi gayet guzelsin yaptiklarinda belliki yaramis. Ne guzel yaaa masalllah
Evet resimdeki benim. 40 yaşındayım ama bu uygulamalar sayesinde bence bir 5 yaş daha küçük duruyorum teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz

Kendinizi nasıl ıyı hıssedıyorsunuz o önemli.Ben de iki sene önce 12 kilo verdim.Yüzün çirkinleşmiş,hasta gibi duruyorsun,bi yaşlılık gelmiş çökük görünüyorsun..vs...vs...Anlamsız geliyordu hiç umursamadım çünkü ben aynaya baktığımda gayet beğeniyordum kendimi.Sonra uzun süre görmediğim bir arkadaşımı çok kilo vermiş bir şekilde görünce ben de aynı hisse kapıldım bir hastalığa kapıldı heralde diye düşünüp yorum bile yapmadım .Meğer uyğraşıp isteyerek vermiş sonra kendi dedi hiç farketmedin mi kilo verdim ben diye .Evet iyi olmuş dedim geçtim ama hiçte iyi görünmedi açıkçası gözüme.O gün anladım insanların bani neden kilo verdim diye beğenmediğini.Çirkin olduğunuza değil onların gözü alışmadığı için öyle oluyor.Bize gösterseniz iki ayrı kılodaki fotoyu emınım hepimiz yeni halinizi beğeneceğiz.

Keşke benim de yüzüm kaşık kadar kalsa. Surata bakınca 75 kiloyum vücuda bakınca 50
Benim de böyle bir tanıdığım var. Yanakları çok dolgun ve hafif aşağı çökük. Oysa vücudu 36 beden...
Beraberken bu durum çok dikkat çekmiyor,göz alışıyor ama fotoğraflarda vücudunu photoshopla inceltmis gibi duruyor

internette yüz yogası eğitimleri var. açıp her gün düzenli onlardan yapın. cilt bakımınıza özen gösterin ve mutlu hissedin.

millet kiloluyken kilolusun der, kilo verirsin erimişsin der, kaşık kadar kalmışsın der.
millet sadece konuşur.

siz kendinizin mutluluğuna bakın. mutluysanız ve görüntünüz size iyi geliyorsa kimseyi takmayın.

İnsanlar derler takmayın bende 170 boya 66 kiloyum bana artık yeter diyorlar düşünün neymiş cökmusum neymiş serenserengil gibi olurmusum devam edersem falan filan siz aynada nasıl hissediyorsanız doğrusu odur..tabiki aşırı zayıf olma takintiniz yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…