Kasık batması ve akıntım var

Allah’tan hayrlısı. Ama birkaç gün sonra testini tekrarla. En doğru zamanda gelecek bebeğin Allah’ın izniyle. Ne kadar süredir deniyorsun?

O bendede oldu o top gibi işte ama bata yakın geçmişti, hayırlı haberle gelirsin inşallah

O bendede oldu o top gibi işte ama bata yakın geçmişti, hayırlı haberle gelirsin inşallah
Şu an için hayrlı bir haber yok Kocaman bir tek çizgi. Hayalet bile yok.
Ama olmayacağından emin gibiydim. Test bana batıyordu yaptım rahatladım hafta içi adet günüme yakın tekrarlayacağım bakalım

Şu an için hayrlı bir haber yok Kocaman bir tek çizgi. Hayalet bile yok.
Ama olmayacağından emin gibiydim. Test bana batıyordu yaptım rahatladım hafta içi adet günüme yakın tekrarlayacağım bakalım
Yumurtlama gününü biliyosan yumurtlama gününden sonra 10. Gün ben de çıkmadı bişey 13 yaptım hemen silik çizgi çıktı anında netleşince silikti 12. Gün de yapsam çıkardı bide öyle hesapla istersen canım hayırlısı olsun inşallah

Ovulasyon testi kullanmadım ama 23 temmuzda yumurtlama akıntısı geldi. 24-26-28de ilişki oldu. Hangi günde çatlamıştır ki? Hangi günden itibaren 13 saymalıyım sizce?

Ovulasyon testi kullanmadım ama 23 temmuzda yumurtlama akıntısı geldi. 24-26-28de ilişki oldu. Hangi günde çatlamıştır ki? Hangi günden itibaren 13 saymalıyım sizce?
Benim akıntımın geldiği ve 2 gün öncesi olmuştu ilişki ben akıntıdan ihtivaren saymıştım

Benim de gece öyle oldu canım uykumdan oldum o yüzden yatamadım kendime kızmaktan bu kadar niye kendimi inandırdım diye.

Gebelik testi yaparsan çıkar varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…