• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık batması ve akıntım var

Fotoğraflar karışık yüklenmiş İnan benim de aklım durdu test yaptım şimdi negatif çıktı demek ki bu ağrılar adet sancısı. O kadar inandım ki ped bile almadım bu ay ama şu an hamile olmadığıma ikna oldum
Allah’tan hayrlısı. Ama birkaç gün sonra testini tekrarla. En doğru zamanda gelecek bebeğin Allah’ın izniyle. Ne kadar süredir deniyorsun?

Ben de batma diyorum ama aslına bakarsan tanımlayamıyorum. Orada bir şey var gibi. Hele öne eğilince sanki kucağımda bir top var da eğilmeme engel oluyor gibi. Doktorun görmemesi konusunda temennim benim de öyle olması. Yarın sabah erken test yapacağım. İnşAllah çift çizgiyi görürüm Allah’ın izniyle. Bir de tırnaklarım çok çabuk uzuyor bir haftadır ve sol gözümün kirpikleri karışmış kümeleşmiş. İnsan havadan mem kapıp belirti arıyor valla 😂 çok yorucu

O bendede oldu o top gibi işte ama bata yakın geçmişti, hayırlı haberle gelirsin inşallah

O bendede oldu o top gibi işte ama bata yakın geçmişti, hayırlı haberle gelirsin inşallah
Şu an için hayrlı bir haber yok 🤷🏻‍♀️ Kocaman bir tek çizgi. Hayalet bile yok.
Ama olmayacağından emin gibiydim. Test bana batıyordu yaptım rahatladım ☺️ hafta içi adet günüme yakın tekrarlayacağım bakalım

Ama olmayacağından emin gibiydim. Test bana batıyordu yaptım rahatladım ☺️ hafta içi adet günüme yakın tekrarlayacağım bakalım
Yumurtlama gününü biliyosan yumurtlama gününden sonra 10. Gün ben de çıkmadı bişey 13 yaptım hemen silik çizgi çıktı anında netleşince silikti 12. Gün de yapsam çıkardı bide öyle hesapla istersen canım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏾☺️

Yumurtlama gününü biliyosan yumurtlama gününden sonra 10. Gün ben de çıkmadı bişey 13 yaptım hemen silik çizgi çıktı anında netleşince silikti 12. Gün de yapsam çıkardı bide öyle hesapla istersen canım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏾
Ovulasyon testi kullanmadım ama 23 temmuzda yumurtlama akıntısı geldi. 24-26-28de ilişki oldu. Hangi günde çatlamıştır ki? Hangi günden itibaren 13 saymalıyım sizce?

Ovulasyon testi kullanmadım ama 23 temmuzda yumurtlama akıntısı geldi. 24-26-28de ilişki oldu. Hangi günde çatlamıştır ki? Hangi günden itibaren 13 saymalıyım sizce?
Benim akıntımın geldiği ve 2 gün öncesi olmuştu ilişki ben akıntıdan ihtivaren saymıştım

Ama olmayacağından emin gibiydim. Test bana batıyordu yaptım rahatladım ☺ hafta içi adet günüme yakın tekrarlayacağım bakalım
Benim de gece öyle oldu canım uykumdan oldum o yüzden yatamadım kendime kızmaktan bu kadar niye kendimi inandırdım diye.

Kızlar merhaba belirsizlikler beni yiyip bitirecek bat tarihim 7 Ağustos ovulasyonum 20 temmuzdu o günleri değerlendirdim ama son üç gündür ovulasyonlarım pozitif çıkıyor bunun gebelikten kaynaklı olabileceğini okumuştum yine de ne olur ne olmaz bugünleri de değerlendirdim dünden beri akıntım var yumurta akı renginde koyu kıvamlı. Adet günüm yaklaştıkça tedirgin oluyorum ya hamile değilsem diye. Ovulasyonum hala pozitif kasıklarımda batma var ve belim ağrıyor az önce mutfağı toparladım oturduğum an feci bir Batma oldu sonra geçti. Umut ediyorum herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum bilginiz veya bu durumlarla alakalı tecrübeniz varsa yazar mısınız 💕 Sevgiler...
Gebelik testi yaparsan çıkar varsa

Back