• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık batması ve akıntım var

Dilandilan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
63
30
Kızlar merhaba belirsizlikler beni yiyip bitirecek bat tarihim 7 Ağustos ovulasyonum 20 temmuzdu o günleri değerlendirdim ama son üç gündür ovulasyonlarım pozitif çıkıyor bunun gebelikten kaynaklı olabileceğini okumuştum yine de ne olur ne olmaz bugünleri de değerlendirdim dünden beri akıntım var yumurta akı renginde koyu kıvamlı. Adet günüm yaklaştıkça tedirgin oluyorum ya hamile değilsem diye. Ovulasyonum hala pozitif kasıklarımda batma var ve belim ağrıyor az önce mutfağı toparladım oturduğum an feci bir Batma oldu sonra geçti. Umut ediyorum herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum bilginiz veya bu durumlarla alakalı tecrübeniz varsa yazar mısınız 💕 Sevgiler...

Merhaba ovulasyon 20 temmuzduysa bugün 4 u senin bat günün. Gebelik testi varsa yap bence varsa çıkar ki inşallah vardır

Merhaba ovulasyon 20 temmuzduysa bugün 4 u senin bat günün. Gebelik testi varsa yap bence varsa çıkar ki inşallah vardır
Adet döngüm 32 günde bir 7sinde olurum diye tahmin ediyordum iki gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar yapmaya çekiniyorum ama sabah yapacağım ilk idrarla...

Fikri olan var mı acaba....

Merhaba. Ovulasyon testi ile ilgili bir fikrim yok ama aynı belirtiler bende de var. Yarın sabah erken hamilelik testi yapacağım. Heyecandan uyuyamıyorum bile 🤯 batmalarım bayaaa fazla. Sürekli bir huzursuzluk var karnımda. Psikolojiktir bana öyle geliyor dedim ama bir hafta olacak neredeyse geçmedi. Hatta doktora bile gittim fıtık falan mı acaba diye. Alttan da muayene etti, herşey yolunda dedi. Gebelikten hiç bahsetmedi bile. Yerleşme olsa görürdü heralde değil mi? Testi yapmaya bu yüzden çok korkuyorum. Negatif ihtimalini düşündükçe bile kötü oluyorum

Akıntı en belirgin belirtimdi benim regl bittikten sonra beyaz krem akıntım başladı yumurtlamadada şeffaf akıntım çoktu anlamıştım ovu testi yapmamıştım o ay ve 12. Ve 14 günler ilişki olmuştu sadece bata 3 kalada testte pozitif gördüm ama yumurtlamadan 1 hafta sonra ovu testti vardı bi tane onu denedim ve pozitifti çok net olmasa bile,
Bi önceki ay yumurtluyomuyum diye denemiştim ovu testini ama pik hiç görmemiştim, 1 hafta sonraki pik düşündürmüştü olabilir bence kasık batmaları ara ara oldu şiddetli değildi bel ağrımı hatırlamıyorum ovu testin pozitifse olabilir canım inşallah Rabbim nasip eder erken gebelik al istersen

Merhaba. Ovulasyon testi ile ilgili bir fikrim yok ama aynı belirtiler bende de var. Yarın sabah erken hamilelik testi yapacağım. Heyecandan uyuyamıyorum bile 🤯 batmalarım bayaaa fazla. Sürekli bir huzursuzluk var karnımda. Psikolojiktir bana öyle geliyor dedim ama bir hafta olacak neredeyse geçmedi. Hatta doktora bile gittim fıtık falan mı acaba diye. Alttan da muayene etti, herşey yolunda dedi. Gebelikten hiç bahsetmedi bile. Yerleşme olsa görürdü heralde değil mi? Testi yapmaya bu yüzden çok korkuyorum. Negatif ihtimalini düşündükçe bile kötü oluyorum

Kasık batması değilde sol kasığımda sanki bişey üst üstte geliyo hissi vardı yumurtlamadan sonra ve ben akıntım için doktora gittim bişey söylemedi demekki o zaman hücre bölünmesi oluyomuş ve doktor bişey söylemedi belli olmuyo yani hatta ben gebelik düşünmüyorum ama ilerde bi sorunla karşılaşırmıyım normal mi herşey diyede sormuştum,

Adet döngüm 32 günde bir 7sinde olurum diye tahmin ediyordum iki gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar yapmaya çekiniyorum ama sabah yapacağım ilk idrarla...
Ovudan 14 gün sora regl diye hesapladım bugün bat . Belirtilerin ve ovu testlerin hamile olduğunu düşündürüyor bana yarın sabah ki testi umutla bekliyorum 😊

Kasık batması değilde sol kasığımda sanki bişey üst üstte geliyo hissi vardı yumurtlamadan sonra ve ben akıntım için doktora gittim bişey söylemedi demekki o zaman hücre bölünmesi oluyomuş ve doktor bişey söylemedi belli olmuyo yani hatta ben gebelik düşünmüyorum ama ilerde bi sorunla karşılaşırmıyım normal mi herşey diyede sormuştum,
Ben de batma diyorum ama aslına bakarsan tanımlayamıyorum. Orada bir şey var gibi. Hele öne eğilince sanki kucağımda bir top var da eğilmeme engel oluyor gibi. Doktorun görmemesi konusunda temennim benim de öyle olması. Yarın sabah erken test yapacağım. İnşAllah çift çizgiyi görürüm Allah’ın izniyle. Bir de tırnaklarım çok çabuk uzuyor bir haftadır ve sol gözümün kirpikleri karışmış kümeleşmiş. İnsan havadan mem kapıp belirti arıyor valla 😂 çok yorucu

Ovudan 14 gün sora regl diye hesapladım bugün bat . Belirtilerin ve ovu testlerin hamile olduğunu düşündürüyor bana yarın sabah ki testi umutla bekliyorum 😊
Ben de batma diyorum ama aslına bakarsan tanımlayamıyorum. Orada bir şey var gibi. Hele öne eğilince sanki kucağımda bir top var da eğilmeme engel oluyor gibi. Doktorun görmemesi konusunda temennim benim de öyle olması. Yarın sabah erken test yapacağım. İnşAllah çift çizgiyi görürüm Allah’ın izniyle. Bir de tırnaklarım çok çabuk uzuyor bir haftadır ve sol gözümün kirpikleri karışmış kümeleşmiş. İnsan havadan mem kapıp belirti arıyor valla 😂 çok yorucu
Kızlar bu saatte test yapsam saçma mı olur son bir tane var Elimde sabahı mı bekleyeyim yoksa şimdi de yapsam çıkar mı ne diyorsunuz

Kızlar bu saatte test yapsam saçma mı olur son bir tane var Elimde sabahı mı bekleyeyim yoksa şimdi de yapsam çıkar mı ne diyorsunuz
Aklında olacağına yap. Veya sonuca göre kendini nasıl hissedeceğini kestirebiliyorsan sen karar ver. İnşAllah çift çizgi görürsün. Ben sabahı bekleyceğim çünkü adetten 6 gün önce diyor benim testin prospektüsünde. Sendeki normal test mi erken mi?

Aklında olacağına yap. Veya sonuca göre kendini nasıl hissedeceğini kestirebiliyorsan sen karar ver. İnşAllah çift çizgi görürsün. Ben sabahı bekleyceğim çünkü adetten 6 gün önce diyor benim testin prospektüsünde. Sendeki normal test mi erken mi?
Normal test canım internetten ovulasyon testi aldım toplu onun yanında göndermişler

Ovulasyon testleri hep pozitif cikar canım önemli olan ikinci cizginin koyu belirgin olması seninki öylemiydi?
İlk üç test 19-20-21 Temmuz diğer üç test 1-2-3 Ağustos canım hep koyuydu bu tarihlerde

Eklentiler

• C936806D-C103-4A8F-A569-6BDC67A1EFED.jpeg
    C936806D-C103-4A8F-A569-6BDC67A1EFED.jpeg
    120,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 9C88EDDC-317F-4573-937A-21B0AB2D1609.jpeg
    9C88EDDC-317F-4573-937A-21B0AB2D1609.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 34
  • EF136DC9-EAEA-432E-BAE9-251918620346.jpeg
    EF136DC9-EAEA-432E-BAE9-251918620346.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 17239D16-0797-4C7F-A70A-C037F1B611D3.jpeg
    17239D16-0797-4C7F-A70A-C037F1B611D3.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 98832690-63FE-4FA5-8EB3-7083590AA614.jpeg
    98832690-63FE-4FA5-8EB3-7083590AA614.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 31
Fotoğraflar karışık yüklenmiş İnan benim de aklım durdu test yaptım şimdi negatif çıktı demek ki bu ağrılar adet sancısı. O kadar inandım ki ped bile almadım bu ay ama şu an hamile olmadığıma ikna oldum
Dedigim gibi cok koyu olması lazim ikinci cizginin ovulasyonda.. inşallah hamile kalirsin en kisa zamanda Allahtan ümit kesilmez

Back