Kasık Ağrısı

selifor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
4.801
7.952
158
Merhabalar hanımlar yumurtalama gunlerimden beri kasık ağrılarim var bazi gün aralikli hafif hafif batma gibi bazı gün adet agrisi gibi 29u bat günüm dün test yaptım negatif çıktı erken gosteren hassas testlerden yaptım birde ama yok yine negatif ne olabilir ki bu ağrı son iliskimizde kasiklarimda siddetli bir ağrı oldu acaba dedim günüm yaklaşti diye mi bilemedim hala umudum var adet olana kadar benzer durumlari yaşayan var mi hic olmamisti böyle birsey evleneli bu 8.ayim ilk defa oluyor bu kadar uzun süre

Idrar yolu enfeksiyonuda olabilir kasık agrsi yapar lavabo ihtiyacin varmiş gibi hissedersin ama olmaz.kendini rahat birak bu kadar takintili halde olursan olmaz canim pskolojik belirtiler yaşarsin rahat birak olur allahn izniyle :)

Idrar yolu enfeksiyonuda olabilir kasık agrsi yapar lavabo ihtiyacin varmiş gibi hissedersin ama olmaz.kendini rahat birak bu kadar takintili halde olursan olmaz canim pskolojik belirtiler yaşarsin rahat birak olur allahn izniyle :)
Aynen canım kafaya taktıkça psikoljik belirtiler cıkıyor durumundakı gibi çokta seyapmamak lazım gercekten

Merhabalar adetim bittikten 3 gün sonra ilişkiye girdik ertesi gün sol kasığım ağrıdı ve miğdem bulandı ogün içinde kasık ağrım geçti sizce hamile kalma ihtimalim var mı ?

Merhabalar adetim bittikten 3 gün sonra ilişkiye girdik ertesi gün sol kasığım ağrıdı ve miğdem bulandı ogün içinde kasık ağrım geçti sizce hamile kalma ihtimalim var mı ?
Bu kadar cabuk belirti yasayamazsin.ayrica adetten 3 gun sinrada oek mumkun gozükmuyor..

Bnde aynı durumdayım ama doktor 2 hafta önce herşey temiz dedi bu ağrıların nedeni ne olabilir dye düşünmekten alamıyo kndini

benimde adetten beridir vardı nerdeyse geçen perşmbe kan testim negatif cıktı ve pazar günü adet oldum hamilelik o kadar çabuk belli etmez kendini üşütme falan olabilir senınkı canım

Bnde aynı durumdayım ama doktor 2 hafta önce herşey temiz dedi bu ağrıların nedeni ne olabilir dye düşünmekten alamıyo kndini
Bende bu kadar agrı ve umutlanmanın üstüne kandada idrardada negatifi gördüm pazar günüde adet oldum ama bu ay ki adetimde değişikti gecen ay kı asırı derecede agrılıyken bu ay bir günü 1-2 saatlik agrıyla geçti baska yoktu masaAllah olmasın tabıde buda normal gelmedi üstüne görme desem sanmıyorum off insan kafayı yer böyle ya doktor kapısında yatmak lazım heralde herseyı ogrenmek için

Aynen canım orda ne oluyo dye merak ediyoruz böyle hiç olmuyo bnm adetimde geldi gelck gbi ama yok sbhtn beri sol kasık baskı yapıyo sadece özellikle ayakta dururken allah hepimizin yardımcısı olsun

Gebelik yasamis ya da hamile olanlar birsey sormak istiyorum bata 10gun kaldı ve adetim nerdeyse 2 haftadir sag tarafim gergin önceden yumurtalama gününde falan olurdu sadece kasiklarimin orta kisminda damar atmasi gibi kipirti var uyandigimda gerilme batma yok hareket edince ayakta durunca egilip kalkinca falan basliyor bu ay baltarcincorekotu kürünu yapmistm etkisini gösterdi ve hamilemi kaldim acaba diyorum ya da kistmi yaptida böyle diye merak icindeym test yapsamda daha çıkmaz erken merak ettim sormk istedim

Birde takvimim totem niyetine insaAllah gercek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…