Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kaç gün geçti yumurtlamadanWalla benimde sag kasigim hala aciyo yumurtlama bitti ama umarim gebelik olur canim bnm![]()
Cok degil canim persembe catladi ama hic bu kadar acimamisti sag kasigim bacagima vuruyo hala .Senin kaç gün geçti yumurtlamadan
İnsallah cnmmmmmmBenimde iğne batması ve sızlama oluyordu hamileydim inşallah sende hamilesindir![]()
Belki tutmuştur insallah ikimizindeCok degil canim persembe catladi ama hic bu kadar acimamisti sag kasigim bacagima vuruyo hala .
Bn biraz umutsuzum ama insallah cnm bnm insallahBelki tutmuştur insallah ikimizinde
Uzuldum kotu dusunme sen bnm durumum karisik oyuzden umutsuzum. Guzl dusun guzel olsun.Bende umutsuzum canm :)
Guatir arti asiri adet duzensizligi var bende ne yazıkki mesela 60. Gun döngum bitti rekor kirdim bu ay hayatimda ilk kez bu kadar uzadi ve bugun goguslerim daha cok acio kasigim bacagima vuruo adet olcak gibi cok tuhaf hayirlisidir insallah kist fln olmasinda .sHayırlısı olsun canm çok sağ ol ne sorun var ki
Canim ovu testi persembe catlama gosterdi cok erken 31 adet gunu gozukuo bn beklerim bi 5 10 gun öle yaparim belki usutmusumdur ihtimal veremiorum.İnsallah belki hamilesindir test yaptın mi tiroit bende de var
Nasip herseyHayırlısı canım ummadığın anda olabilir herşey bakarsın