• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık Ağrısı ?

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Kizlar yaklasik 10 gundur gecmeyen kasik agrim var. Ara ara yokluyor beni. Bu aralar uzandigimda rahatsiz ediyor, yon degistirmek zorunda kaliyorum. Bu tarz seyler yasayip hamile olan var mi?
(Normalde hemen hemen hic olmaz benim kasik agrim)

:cry:

Canım bende 2 ay sürüyle belirti oldu. Kasık ağrılarım bitmezdi. Belim çok ağrırdı. İnan bana kasık ağrısının çoğu psikolojik. Vücudu dinlememek lazım.

Her şeyi belirti sanıyoruz, doktor hamilesin dese belirtim var mı diyeceğim sanırım :)))) kesin hiç belirtim olmadığı ay gebe kalırım :)))

Benim adetim gelmeden önce ve günü geçince çok Kasık ağrılarım olmuştu özellikle sol tarafım ve bacağıma doğru batmalar oluyordu tek belirtimde buydu zaten hatta hamile olduğumu hiç düşünmedim okadar keskin ağrıya kesin bi hastalık oldu diye doktora korkarak gitmiştim :KK17:

Kizlar yaklasik 10 gundur gecmeyen kasik agrim var. Ara ara yokluyor beni. Bu aralar uzandigimda rahatsiz ediyor, yon degistirmek zorunda kaliyorum. Bu tarz seyler yasayip hamile olan var mi?

Benim de hiç olmazdı kist vs yok 3 aydır kasik ağrım var ilk ay acayip heycanlanmistim ama ne diyim inşallah siz hamilesinizdir

Benim adetim gelmeden önce ve günü geçince çok Kasık ağrılarım olmuştu özellikle sol tarafım ve bacağıma doğru batmalar oluyordu tek belirtimde buydu zaten hatta hamile olduğumu hiç düşünmedim okadar keskin ağrıya kesin bi hastalık oldu diye doktora korkarak gitmiştim :KK17:

bebeginiz hayirli olsun :) nenkadar sure once baslamisti acaba ya da afedersiniz bir iliskinizden sonra mi baslamisti?

Canım günaydın bende adet oluckmış gibi kasık sancılarım oluo göğüsler hala acıo bata 3 gün var bakalım neler olacak ama sabaha karşı yatarken fazla yüz üstü yatamadım sanki birşeyler batıo gibiydi psikolojik olarak delirebilirim artık

Benimde kasık ağrım var ara ara geliyor bir sağa bir sola ve adet gecikmem var ocak 2 de olmam gerekti olmadım ve 3gün sonra yeni adet tarihim idrar testi yaptim iki tane biri çift biri tek kan testi yaptık oda polumsuz bekliyorum belirtilerim de var tabi

Benimde kasık ağrım var ara ara geliyor bir sağa bir sola ve adet gecikmem var ocak 2 de olmam gerekti olmadım ve 3gün sonra yeni adet tarihim idrar testi yaptim iki tane biri çift biri tek kan testi yaptık oda polumsuz bekliyorum belirtilerim de var tabi

bebeginiz hayirli olsun :) nenkadar sure once baslamisti acaba ya da afedersiniz bir iliskinizden sonra mi baslamisti?
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin :anneadayı: adetime 5 gün kala başladı ama keskin bir ağrıydı normal adet belirtisi gibi değil o yüzden korktum zaten başka bişey olmasından ben ihtimal vermiyordum hemen hamile kalmama 5 gün geçince doğrudan doktora gittim ozaman öğrendim

Back