Kasık Ağrısı Lütfen Yardım Eder misiniz :((

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
3 sene önce doktora bu şikayetle gittiğimde doktor bana yumurtaliklarimin normal insana göre fazla olduğunu ama yavaş calistigini söyledi
Çok üzüldüm... çünkü yumurtaliklari yavaş çalışanların çocuklarının ya hic ya da geç olduğunu duymuştum
Şimdi ise nisanliyim ona da ne olur ne olmaz anlattım bunları onun korkusu yok her daim yanımda olacağını söylüyor ama ben çok korkuyorum çocuğumuz olmazsa diye
Allah tan gelene boynum kıldan ince ama korkularıma engel olamıyorum...
Cocuk konusunda bilgili değilim
Lütfen beni bu konuda aydinlatirsaniz çok sevinirim

Son düzenleme:

Geçmiş olsun öncelikle bu kadar üzülme lütfen bırak yavaş çalışmasını yumutasıza yumurta üretiyorlar artık.. Daha nişanlısında şimdiden bunları düşünüp sıkma canını vakti zamanı geldiğinde alırsın hayırlısıyla kucağına Allah tamamına erdirsin..

Çok geçmiş olsun canım benim, ama hemen olumsuz, negatif düşünme, dua et hep.. Ben de çocuk konusunda bilgili değilim, bekarım, ama yanında olmak istedim, dualarım seninle

Aslında bizim durumlar karışık biz evlendik ayrıldık geri barıştık Allah a şükür tekrar evlencez hazırlık asamasindayiz o yüzden nişanlım diyorum çok kışa evli kalmıştık hiç çocuk düşünmemiştik kısa bi süre evli kaldığımız süre o yüzden hiç bilgim yok konularda ama benimki çocukları okadar seviyor ki o hep güzel düşünüyor ama ben içten içe çok üzülüyorum
Doktor da bana o dönemler hiç ilaç falan da vermemişti anlayamadım ama kasiklarim eskisi gibi agrimiyor Allah a şükür ama ayaklarım soğuk sa belim uyurken açıkta kalirsa hemen ağrır bende çok dikkat ediyorum artık
Çok teşekkür ederim ilginiz için bu arada

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım benim, ama hemen olumsuz, negatif düşünme, dua et hep.. Ben de çocuk konusunda bilgili değilim, bekarım, ama yanında olmak istedim, dualarım seninle
Allah razı olsun çok sağolun ben de hiç bilgili değilim malesef doktora da gitmek istiyorum da tekrar çok çekiniyorum

Bende oldu cnm böyle bilinmez bir kasık ağrısı kadın doğum görüyor birşey yok hadi dediler birde genel cerrah görsün cerrahta en son dedi kas yırtılması olabilir. Hatta kadın doğumdan yeni evliyim o zaman daha birleşmeler yeni yeni olduğu için uyum süreci dediler falan .. Sonra geçti

Benim eşimde çok çocuk seviyor istiyor 3 4 tane olsun ben üzülmeyeyim diye farkettirmiyor ama çok istiyor. En son doktorum 3 olgun yumurtan var dediğinde adak adamış iki kız olursa 1 koç bir kız bir erkek olursa 2 koç kesicem demişti. Tutmadıda gebelik üzerindende 2 yıl geçti :)

Polikistikover var bende ergenliğinden varmış oğlumada şansa gebe kalmışım. İkinciye uğraşıyoruz ama zor yurtdışında çalışıyor ve yılın bir ayı benimle bende otuzuma kadar gebe kalmazsam yaşım 27 tüp bebek düşünüyorum.

Sevgi duruyor ne mutlu size boşanma üzerine tekrar nişanlılık gebe kalmasan ne yumurtayı oluşturup dışarıda döllüyorlar bu kadar takma kafana derim.

Allah razı olsun inşallah herşey hayırlısıyla gönlünüze göre olur
Birbirimizi seviyoruz eskisinden daha fazla çünkü çok ayri kaldik bu konuda bi konu açmıştık bu da bizim aşk hikayemiz diye oradan ayrıntılı bakabilirsiniz
Ama çocuğumuz olmaz da ya bana sevgisi biterse diye de çok korkuyorum bende çok severim çocukları şimdiden ne hayaller kuruyoruz bebek üzerine ben de şimdi 22 yasindayim hayit tohumu içtim bi sene boyu burdan öğrenmiştim bu çayı icenlerden hamile kalanlar olmuş vs. Kasık ağrım belki de ondan eskisi gibi değil çünkü eskiden çok yürüdüğümde acayip ağırdı kasiklarim ve bazen durup dururken 1 dk civarı iğne batar gibi agriolurdu simdiolmuyo o yüzden çok seviniyorum ama bi çorap giymeyim hemen ağrıyor
Allah çocuklarınızı size bağışlasın inşallah ve çok geçmiş olsun inşallah 3 4 çocuğunuz olur hayırlısıyla hayırlı,sağlıklı
Benimkinin sülalesi genelde ikizlere hamile kalır ikiz kardeşi de var zaten hele o yüzden ikiz olmasını daha çok ister

Son düzenleme:
yanlş duymuşun canım yok öle bişi ölede oluoki . Benm de yavş çalşıo sadce diğerlerinden farkım adetime bikaç gün önceden çatlıo yumurtalar ay ortası değil yani .. ilk ay hamile kalcağına 4 5 ay sonra kalabiliosun okdarcık bi.zaman gerekio fzladan okdar . Benmkide doğuştan

İyi dileklerin için teşekkürler cnm .. Madem soğukta artıyor dikkatli ol olurmu

Hevesini kırmayayım ama ikizlik anne tarafından gelir damadınki işe yaramaz :) Benimde ilk oğluma ikiz demişti doktor sonra tek görüldü. Anne tarafında ikiz fazlaca bizde hem dayımda anneannemde teyzemde falan .. O hem sevinçle hem şaşkınlığı birleştiği ektrem birşey ya isteyene yaşatsın rabbiimm inşallah ..

Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz olsun
Çok geçmiş olsun size de
Benimde diğerlerinden farkım yumurtalık sayımın fazla olmasıymis
Doktor da o zamanlar ben bekar olduğum için doğum kontrol hapı vrcekti vermemisti başka ilaç da vermemisti hiç bişey anlamamıştım

Cnm ikizlik yani benim sülalemde olması gerekiyor olması için ??? Biz de de bi tane bile yok
Bunu hiç bilmiyordum
Ikiz tabiki Allah nasip ederse çok isterim ama ne yapalım olsun da hayırlı sağlıklı benimki daha istiyo zaten ikiz bana bi tane de olsun da olsun hayırlı sağlıkli yeter ki

Sizin de ne güzel oğlunuz varmis hayırlı sağlıklı maşallah

Son düzenleme:
bişi değil tatlım . benmki geçti geçti .. hamileim zaten şuan 3 ayım kaldı :) allah herkese hayrlısını versin . ama iyi bi doktor herşeye çözüm ...

bişi değil tatlım . benmki geçti geçti .. hamileim zaten şuan 3 ayım kaldı :) allah herkese hayrlısını versin . ama iyi bi doktor herşeye çözüm ...
Maşallah inşallah hayirlisıyla hayirli saglikli bi şekilde doğar bebeğiniz
Doktora tekrar gitmelimiyim ? Ama cok cekiniyorum
Ben inşallah evlenelim baktık çocuk olmuyor ona göre gideyim diyorum doktora
Çünkü ilaç falan da verilmemişti bana kesin bişey yoktu kasik agrim da eskişi gibi degil o yüzden hiç gidesim yok doktora
Bu arada kasık ağrıniz nasıl geçti ?? Benim hala eskisi gibi olmasa da belim uyurken açıkta kaldığında ya da çorap giymedigimde ağrı olur kasiklarimda bunlara çok dikkat ediyorum ama şu havada bile iki çorap giyiyorum hele kışın 3 tane gitsem bile bazen fayda etmiyor
Hatta kışın belime polar sarar da yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…