Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben hamile kalmadim hic ama ablam ikinciye hamile kasiklarda batma sanci regl sancisi gibi olmus onda ama kisiden kisiye degisen belirtiler. Benim kimyasal gecirdigim ay bende de vardi. Suan yine var bat 17 temmuzdu 2 gun geciktim ama adet olack gibi agrim var buna akinti ve gogus sismesi de eslik ediyor. Reglim eskiden duzensizdi fakat 15 kilo verdim son 2 yildir duzenli, Bende pcos var sizde de bu tarz bir durum mu var? Regl duzensizligi icin doktora gitmismiydiniz?Merhabalar; düzensiz regli görüyorum ve Bir haftadır kasıklarımda batma var normalde regli öncesi hiç böyle olmazdı hamile olabilir miyim en son 11 Haziranda regli oldum Yardımcı olabilir misiniz?
Kilo etkiliyor regl duzenini benimde oyleydi iste, sabah ilk idrarla gebelik testi yap istersen en azindan aklinda suphe kalmazgeçen ay gitmiştim ama kilo vermem gerektiğini söyledi o zaman düzelirmiş hiç test falan yapmadan gönderdi beni regl olduğum günden beri düzensiz oluyorum ama adetten önce göğüs hassasiyeti dışında bir ağrım olmuyordu şimdi mide ekşimesi oluyor birde kasık ağrısı
Bende de yumurtalık tembelliği var dedi doktorum sizce kötü birşey mi kilom yok amaMerhaba, ben hamile kalmadim hic ama ablam ikinciye hamile kasiklarda batma sanci regl sancisi gibi olmus onda ama kisiden kisiye degisen belirtiler. Benim kimyasal gecirdigim ay bende de vardi. Suan yine var bat 17 temmuzdu 2 gun geciktim ama adet olack gibi agrim var buna akinti ve gogus sismesi de eslik ediyor. Reglim eskiden duzensizdi fakat 15 kilo verdim son 2 yildir duzenli, Bende pcos var sizde de bu tarz bir durum mu var? Regl duzensizligi icin doktora gitmismiydiniz?
Benım canım kasıklarımda batma kramp oldu ilk hamileliğimde şimdi ikinciye nasipse hamileyim bunda daha kötü sancı cekıyorumBu konuda benim çok bir bilgim yok ama arkadaşımın da öyle bir problemi olmuştu ve doktor ilaçla çözülebileceğini söylemişti
Ben hic karsilasmadim boyle birseyle tedavi onerdmi?Bende de yumurtalık tembelliği var dedi doktorum sizce kötü birşey mi kilom yok ama
Canim seni farkli konuda da gormustum, sonucun çıktı mi?Benım canım kasıklarımda batma kramp oldu ilk hamileliğimde şimdi ikinciye nasipse hamileyim bunda daha kötü sancı cekıyorum
Benım canım kasıklarımda batma kramp oldu ilk hamileliğimde şimdi ikinciye nasipse hamileyim bunda daha kötü sancı cekıyorum
Benım ayaklarım üşüyo bayaHayırlı olsun çok sevindim darısı bekleyenlerin başınageceleri uyuyamıyorum sıcak basmasından sizede öyle oluyor mu
Anladığım kadarıyla herkeste ayrı belirti var çok ümitlenmek istemiyorum ama inşallah bende de vardırBenım ayaklarım üşüyo baya![]()
senle hep aynı belirtilerBenım ayaklarım üşüyo baya![]()
Klomen yazdı ama gidemedim kontroleBen hic karsilasmadim boyle birseyle tedavi onerdmi?
Peki ilk gittiğinde ne diyip gittin benim pek bilgim olmadığı için belki bende giderimKlomen yazdı ama gidemedim kontrole
2 yıldır çocuk sahibi olamıyorum dedim direk klomen yazdı çatlatma iğnesi yazdı ama ben gidemedim iğne pahalı maddi durumum da yokPeki ilk gittiğinde ne diyip gittin benim pek bilgim olmadığı için belki bende giderim
Allah gönlüne göre versin inşallah çok zor devlet karşılamıyor mu o iğneyi2 yıldır çocuk sahibi olamıyorum dedim direk klomen yazdı çatlatma iğnesi yazdı ama ben gidemedim iğne pahalı maddi durumum da yok
Malesef karşılamıyor canımAllah gönlüne göre versin inşallah çok zor devlet karşılamıyor mu o iğneyi