Kasık ağrısı erken adet görme

mercanhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
276
81
98
Merhabalar,

Ben ilk cinselliğimi yaşadım bundan 2 ay önce kadar. Sonra reglim olduğundan 5 gün erken geldi, şiddetli bir adet sancım vardı ama pedim herzamanki kirlenmedi bile afedersiniz sadece tuvalete oturduğumda aktı. 3 gün sürdü nerdeyse 4. gün çok azaldı. regl öncesi bi kutu antibiyotik içtim aacaba ondan dolayı mı böyle oldu. çünkü tam yumurtlama dönemine denk geldi antibiyotiğim.
Ayrıca kasıklarımda iki taraflı batmalar ve ağrılar çok hafif mide bulantım var. kasık ağrısı çok belirgin. acaba enfeksiyon mu kaptım? ne olabilirki çünkü korunmadımda, fikriniz var mı?

Korunmadıysanız enfeksiyon kapmış olma riskiniz maalesef çok yüksek. Yalnız 1 kutu antibiyotiği neden içtiniz ? Sağlık için içmek zorunda kaldıysanız ayrı da kafanıza göre kendinizi tedavi etmeye çalıştıysanız kendinize zarar vermiş olabilirsiniz bence bir doktora gidin. Ayrıca 5 gün erken veya 5 gün geç olmak problem sayılmıyor, adeti hiç şaşmayan birinde bile bazı dönemler 3-5 gün oynayabiliyor ama sizin durumunuz biraz farklı, şu an sizin için birden fazla olasılık var o yüzden vakit kaybetmeden bir uzmana görünmelisiniz.

Merhaba, öncelikele cevabınız için çok teşekkür ederim :) :) boğazımda enfeksiyon vardı o yüzden antibiyotik yazmıştı doktor.

korunmayı bıraktığım zaman adetimin düzeni , kıvamı ve rengi değişti ara ara. hatta normalde 4 gün yoğun ve 8 güne kadar süren reglim hamile kalmadan önceki ay 2 gün+2 fln sürmüştü.test yapsan iyi olur, onun dışında mevsim değişikliğindeyiz unutma.değişiklikler çok normal bu mevsimde.ayrıca antibiyotikler regl düzenini etkiler

Korunmak çok önemli evet haklısınız. ben gebelik düşünmüyorum. test yapmaya gerek duymadım çünkü her zamanki gibi olmasa da regl oldum, ha normalden daha sıvı ve daha az olması dışında.. sizin de cevabınız için çok teşekkür ederim :) bu arada regliniz 2gün+2 sürdüğünde hamile mi kalmıştınız?

Gerek duymadıysan zaten yoktur,insan kendi vücudunu en iyi kendi tanıyor.rica ederim.evet 2+2 den sonra oluşan yumurtayla hamile kaldım yani, bence önemli bir tüyo vermiş bana zaten.vücut hazırlanmış gebeliğe çok net :)

regl gününün ve hamile kalmanın nasıl bir ilişkisi oluyor peki bilmediğim için soruyorum.. o ay az regl olunduysa bittikten sonra yumurtlama daha mı az oluyor, ve hamile kalma olasılığı mı düşüyor acaba

Şöyle anlatayım; normalde benim günüm hiç şaşmaz, çok yoğun ve uzun geçer.Çok fazla kan olur yani, Kill Bill'den bir sahne gibi düşün. Bir gariplik olduğu belliydi,belki mevsim değişikliğindendir demiştim.O yüzden sana da test yaptır dedim.Ayrıca vücut kendini hamileliğe hazırlar demişti doktorum, korunmayı bırakıyorsun çünkü,yabancı bir sıvı ile tanışıyor vücut.

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bilgilendirme için çok sağolun.
ben kanamam tamamen bitsin bi test yapayım o zaman... bakalım ne çıkıcak, ilginç şeyler yani benim de reglim hep düzenlidir . cinsel ilişkiye girince erken ve az geldi tıpkı anlattığınız gibii...

İstemiyor olabilirsin ama yine de ümitlenme, ben de istemediğim zamanlarda yapıp heyecanlandım bir kaç kez.insan her halukarda heyecanlanıyor.yoktur ama bir bakayım diye düşün en iyisi :) Teşekkür ederim güzel dileklerin için, Allah hayırlısını versin sana da.Testten sonra yaz lütfen, merak ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…