• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasık ağırısı çeken varmı

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba arkadaşlar çok şükür bende hamile kaldım şu anda 5+6 günlük.............. cumartesi günü keseyi gördüm.......... ama bu sabahtan beri sağ kasığıma kıramp şeklinde ağrı var çok korkuyorum........................ sizde böyle bir şey yaşayan varmı......................... bana yardımcı olun ne olur................ ayrıca idrar yollanrıda enfeksiyon olduğu için losefar ve munurol adında iki tane ilaç kullanıyorum .............acaba bunlardan olabilirmi

Kardelen hamileliğin hayırlı olsun.ınşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Kasık ağrısı çok normal ben 12+4 üm ben bile günde 1 kaç kez kasık ağrısı yaşıyorum.Rahim büyüyor.Bebek kendine yer açıyor...

saol canım insan zor kavuşunca biraz tereddüt ediyor acaba bir şeymi oldu diye inşallah herşey yolundadır

canım bendede oluyo kasık ağrım hatta şu an bile var bazende bacağıma vuruyo bende normaldiye biliyorum rahim genişliyomuş kendine yer açıyomuş bitanem bebiş o yüzden rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğler inşallah

teşekkürler arkadaşlar inşallah yüce rabbim minicik bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip eder

Back