kasıgımda ve belimde agrım var hamilelik belirtisimi

Selamun Aleykum ben yeni üye oldm ama nasil soru soracağımi bilemedgm icin burdan yazayim dedim benim reglm 7 gündür geciyor ocakda dusuk yapmisdm 3 ay korundum gecen cuma gununden beridir korunmayi birakdm hala regl olamadm midem bulaniyor iştahsizlik yorgunluk var testte yapmadm aklim cok karisik yardimci olurmusunz..

Kızlar bana da bi cvb werirmisiniz ben pko hastasıyım 13aralıkta adet oldum 35günde bi oluyorum 17ocakta olmam lazımdı olmadım 1hafta kdr hafif çamur gibi akıntım oldu ama adet olamadım 3gün önce ewde test yaptım iki çizgiydi ama biri silikti ama farkedilodu dün kan werdim pazartesi alcam sonucu çok heycanlıyım göğüslerimde ağrı war ama koltuk altına doğru daha yoğun we ksağ kasığımda ara ara sızlama gibi bi his war bide iştahlıyım bi iki gündür çok heycanlıyım 3senedir istiyoruz bi kızım war 5yaşında

Çizgi çıktıysa hamilesin canım aynı belirtiler bende de var bekliyorum daha adetime 7 gün var

Arkadaşlar adetim 6. Gün gecikti adet gününden 1 gün önce kasık ağrım vardı olucam zannettim gelen giden yok aynı şekilde devam ediyor sadece göğüs hassasiyetim ve 2 gündür iştahsızlık var.. dün israr testi yaptım ilkinde ilkten çift ti sonra kayboldu diğeri negatifti. Hala ara ara ağrım oluyor az az ıslaklık hissediyorum ama akıntı şeklinde oluyor ya şeffaf ya da az az koyu sizce hamile olabilir miyim

Canım sonucunu merak ettim gebemisin :) bende pko hastasiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…