- Konu Sahibi tugbamurat
-
tuğba murat arkadaşım ben varım aynı durumdaydım bugün test yaptım hamişim darısı başına
canım benim şüpem ben adet hali olurken sadece gögsümde şişme olur onun haricinde hiç bir belirtim olmaz bide bakmışım hasta olmuşum ne bel agrısı nede kasık agrısı olmaz o yüzden sordumcanım daha adetine 10 gün varmış, inşallah hamilesindir ama, bence seninki adet ağrısı, ayrıca , kasık ve bel ağrısı gebelik belirtisi değildir, gebeliğin en net belirtisi adet gecikmesidir, senin daha 10 günün var, bekle baklaım 17 gün, öğrenirsin ...
canım yaa hayırlı olsun bebişin peki adetıne 10 gün kalamı test yaptın yoksa adet günün geçtikten sonramı
yaptın sence ben ne zaman yapım benim düşüncem adet günüm geçsin öyle yapım diyorum testı
benim adetim 29una idi ben bu sabah acon gebelik testi yaptım çoktı sende sabah 2 gün kala ama ilk idrarla(en az 4 saat beklemiş olcak ve sulandırılmamış olcak) yap inşallah hayırlı haberler verirsin burdan:içelim:[/QUOTilgin için saol canım tamam zamanım gelsin testi yapıp hamile oldugumu veya olmadıgımı burdan haber veririm
benim adetim 29una idi ben bu sabah acon gebelik testi yaptım çoktı sende sabah 2 gün kala ama ilk idrarla(en az 4 saat beklemiş olcak ve sulandırılmamış olcak) yap inşallah hayırlı haberler verirsin burdan:içelim:
Cnm yaptığın gebelik testinin markası nedir,adet olmadan çıkaranlardanmı yoksa normalmi?Benim adetime 6 gün var normallerden yaptım negatif çıktı..
canım benimde senin gibi 10 gün kala felaket ağrılarım olmuştu. hatta erken olucam diye yanımda ped taşıyodum sürekli. ama olmadı jeyyar
rabbim hayırlısını nasip etsin canım.
ben bekleyip reglime iki gün kala yapmıştım. sonra tam olmam gereken günde de kan testimi yaptırdım. biraz daha bekle canım.
Saol canım bende öyle diyorum hayırlısı ayrıca annene ve babana çooook geçmiş olsun bu konuda bende sana katılıyorum tek çocugu degil kendi saglıgını maffeder benımde eniştem vardı rahmet olsun çoook sıgara içiyordu ve sıgaranın verdiği hastalık sonucu kaybettik sigara saglıga zararlıııııHayırlısı olsun inşallah tubamurat...
mimoza1 sorunuz çok ilginç geldi fakat kendi mantığımla cevap vermek istiyorum...
Sigara şu yönüyle etkiler bence ; bayanın yumurta salgısını yada az sayıda yumurtlamasını, eğer erkek kullanıyosa sperm sayısını yada ne bileyim sağlıksız sperm olabilir.. Sonuçta sigara sağlığa zararlı.. Her yönüyle... Fakat benim annemle babamda sosyal içici olmasına rağmen, 3 çocukları olmuş, bunlardan biri de benim... Şuanda ise maalesef ikiside içemiyolar, emekliler, hayatlarının en güzel yıllarında sigara illetinin de katkısı ile büyük ameliyatlar geçirdiler... Babam beyninde ur olduğu için ameliyat oldu, annem ise kalp krizi geçirdi anjio oldu... Hipertansiyon hastası oldu... İkiside ilaç tedavisindeler ve hayat boyu ilaçlara mahkumlar... Anlayacağın keyfi içilen sigaraların yerine hayat boyu ilaçlar.... Bence sırf gebeliği etkiler diye bırakmak yerine, sağlığını ve geleceğini düşünüp bırakman en doğrusu....
Sevgilerimle...
allah yardımcın olsun canım herkesin bir derdi var dertsiz kime yook bende babamı 5 yıl önce kaybettim çoook yıprandım babamı çook özlüyorum çook üzülüyorum geceleri aklıma gelinbce kısılıp aglıyorum bizi bırakıp gittiğine halen inanamıyorum aynı dediğin gibi hayıkırmak istiyorum ama yok gelmiyo canım babam ahhh ahhh benimde hep dediğim allahım anneme uzun sağlıklı ömür versin başımızdan eksik etmesin herşey bi imtahan diyorum sabretmeye çalışıyorum ALLAHIM HERKESE YARDIM ETSİNBaşınız sağolsun...
Artı çok teşekkür ederim, geçti inşallah, evin en büyükleri benim, anlayacağınz kardeşlerime de destek ben olmuştum... Bi insanın içi yanarken aynı zamanda başkalarına destek verecek kadar iyi görünmeye çalışması kadar kötü bişey yokmuş yaşamda... Bunu anladım... Şuan 167 boy ve 46 kilodayım, eridikçe eridim, babamları ailemi kendi sorunlarımı bi tarafa bırakıp, inanın bi dağın başına çıkıp haykırmak, avazım çıktığınca ve nefesim tükeninceye kadar çığlık atmak isteyecek noktalardayım.... Yine de herşeye şükür edipi pollyanna'cılığı elden bırakmayıp, hayata güzel bakmaya çalışıyoruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?